Suc de piersici si morcovi

Suc de piersici si morcovi

Ingrediente:
2 piersici potrivite ca marime(se pot folosi si nectarine), un morcov (cca. 100g), 2 - 4 linguri cu miere, lingura cu suc de lamaie, o frunza de menta proaspata.

Mod de preparare:
Piersicile se spala, se scot samburii si se taie in bucati mai mici. Morcovii se curata, se spala si se taie bucati mai mici. Ambele se pun in bleder, impreuna cu mierea, sucul de lamaie si apa, cat sa le acopere. Se mixeaza pana ce devine ca o crema, apoi se adauga putin cate putin apa, pana ce se umple blenderul. Daca sucul este prea gros mai adaugam apa si potrivim gustul cu miere. Sa tineti cont ca in timp se mai ingroasa, dar si ca piersicile se oxideaza. Se poate pregati cu cateva ore inainte de a fi consumat si tinut la frigider. Daca il vom face pe loc, putem sa-l racim imediat cu gheta zdrobita. Cand pregatit astfel de sucuri pentru copii, sa tine cont ca sucul sa fie ceva mai dulce.
In momentul servirii se decoreaza cu frunza de menta proaspata.
Urmariti si articolele "Suc de piersici" sau "Suc de morcovi" ori "Totul despre morcov" unde sunt specificate toate proprietatile energetice si terapeutice ale piersicilor si morcovului.
Specificul bucatariei Danyelle

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION