Foret Noire

Ingrediente:
5 oua, 250g zahar, un praf de copt, 10-12 linguri lapte, 2 lingurite cu cacao, 200g de faina, crema pentru prajituri (ciocolata sau caramel), un pliculet nes, 1/2 kg frisca, 1/2 kg visine fara samburi.

Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana rezulta o crema albicioasa si fina. Se adauga laptele, cacao, praful de copt, faina si albusurile batute. Se pune compozitia intr-o tava tapetata si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt si s-a racit aluatul se taie in doua. Se prepara crema dupa indicatiile de pe plic la care se adauga si nesul. Se insiropeaza primul blat (cat mai bine) se pune jumatate din crema, peste ea 250g visine si 200g frisca. Se pune cel de-al doilea blat insiropat, crema, visinile si frisca. Prajitura se poate face si fara a taia blatul in doua. Deasupra se orneaza cu frisca ramasa.
Specificul bucatariei franceze

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION