Ciocolata vegana

Ciocolata vegana

Ingrediente:
4 lg ulei de palmier (sau ulei de cocos), un avocado, o cana de apa (sau mai putin), 3-4 picaturi esenta de vanilie, 3 lg miere (daca vreti mai dulce puneti 4 lg), o mana migdale macinate, 75g cacao neagra.

Mod de Preparare:
Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza pana rezulta o pasta de consistenta groasa, nu foarte tare insa nici foarte fluida.
Se ung cu ulei de floarea soarelui (sau de rapita) formele de bomboane (sau o tava sau chiar formele pt gheata) si se toarna compozitia in ele. Se niveleaza si se da la congelator pana se intareste.
Au un gust incredibil de cremos, datorat fructului de avocado insa sunt si ferme precum ciocolata normala din cazua uleiului de palmier.
Sfat: puteti pune in compozitie si nuci zdrobite mai marunt sau stafide.
(lg=linguri)

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION