Tartar de somon

Ingrediente:
200g de somon proaspat, 150g de somon afumat, 30g ceapa rosie, o lingura de ullei de masline, o lingurita cu suc de lamaie, piper macinat-dupa gust, o jumatate de legatura de patrunjel tocata fin, 10g capere tocate fin, 20g rucola.

Mod de preparare:
Carnea proaspata de somon, dupa ce am verificat sa nu aiba oase, se toaca marunt, cu cutitul si se pune intr-un vas. Somonul afumat se marunteste si el, tot cu cutitul si se adauga peste cel proaspat.
Ceapa, tocata cat mai fin, patrunjelul tocat, sucul de lamaie, uleiul de masline E.V., caperele tocate marunt si piperul se adauga si ele, in castron si se amesteca impreuna pana se omogenizeaza bine, apoi se lasa la frigider cca 10 min. Pe o farfurie de gustare punem frunzele de rucola. Amestecul de tartar il putem pune intr-o forma rotunda, iar daca nu avem putem folosi o ceasca de ceai sau un pahar cu de inghetata. raspurnam compozitia, in forma data, peste frunzele de rucola. Turnam cateva picaturi de ulei de masline peste toata farfuria, ca decor.
Se serveste cu crutoane de paine tost sau crostini, alaturi de vin alb.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION