Supa gulas

Supa gulas

Ingrediente pentru 5-6 portii:
400g carne de vaca, 100ml ulei, 300g ceapa, un varf de lingurita de boia de ardei dulce, o lingura de pasta de tomate, un varf de cutit de chimen macinat, 3-4g maghiran, 200g cartofi, 100g ardei gras verde, 150g rosii proaspete sau in bulion, un ou, 80g faina, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:
Carnea de vaca se spala si se taie cuburi. Uleiul se pune intr-o cratita si se incinge bine. Se pune ceapa taiata marunt si se prajeste auriu. Se adauga boiaua de ardei, cuburile de carne si pasta de rosii. Se sareaza si se prajeste totul inca cateva minute, dupa care se stinge cu apa sau supa. Se fierbe la foc potrivit, pana ce se patrunde bine carnea, apoi se adauga chimenul, maghiranul, cartofii, ardeiul gras si rosiile, toate taiate cubulete. Se continua fierberea si, intre timp, se face o coca din ou, faina si putina sare. Se framanta bine si se lasa cateva minute deoparte. Se rup prin ciupire bucatele mici de coca si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scot si se adauga in ciorba spre sfar¬situl fierberii acesteia. Dupa ce toate ingredientele sunt bine patrunse, se potriveste gustul cu sare si piper macinat.
Specificul bucatariei unguresti

 

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION