Supa de dovlecei

Ingrediente pentru 2 portii:
2 dovlecei, 2 morcovi mici, un pastarnac, o ceapa, 300 ml apa, o lingura de orez, o lingurita faina, o lingurita unt, sare, patrunjel, o lingura de smantana.

Mod de preparare:
Morcovii, pastarnacul si ceapa se pun la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert bine, se strecoara supa. Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie rondele de marime potrivita, apoi se pun in supa care clocoteste, impreuna cu orezul, ales si spalat in prealabil. Se lasa sa fiarba inca 15-20 minute. Se topeste untul intr-o tigaie, fara sa se incinga, se amesteca cu faina si se fierbe cu catvea linguri de supa. Acest sos se adauga la supa care clocoteste si se mai lasa pe foc un sfert de ora. La sfarsit se pun smantana si patrunjelul tocat marunt. Supa se poate aromatiza cu busuioc proaspar, tarhon sau marar, Se da cpilului la masa de pranz ca felul intai.
Se introduce in alimentatie de la 3 ani.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION