Fructoza continuta in morcovi e un stimulent energetic si creste de vitalitatea. Magneziul elimina grasimea din celule.
Ingrediente:
3 morcovi potriviti (morcovii dulci au capetele rotnde, nu sunt ascutiti), jumatate de lamaie, miere, apa, o steluta de anason sau un bob de cuisoare.
Mod de preparare:
morcovii se spala foarte bine, sub jet de apa rece, apoi se taie in bucati mai mici. Jumatatea de lamaie, se pune cu partea taiata ij jos, pe un tocator, apoi cu un cutit taien coaja, pana la pulpa, de jur inprejur. Punem pulpa de lamaie si morcovii in blender, adaugam mierea si apa cat cuprinde. Se mixeaza pana ce devine ca o crema, apoi subtiem cu apa pana ajunge la consistenta dorita. Putem adauga pentru decor cate o frunza de menta si felii de lime. Sucul atfel pregatit daca este servit unui copil, este bine sa fie mai dulce.
In momentul servirii se decoreaza cu frunza de menta proaspata, sau o steluta de anason.
Urmariti si articolele "Suc de lamaie" sau "Suc de morcovii" ori "Morcovul" unde sunt specificate toate proprietatile energetice si terapeutice ale merelor si morcovului.
Preparat marca Danyelle