Sos de praz

Prazul este o leguma extrem de gustoasa, iar dulceata-i specifica il recomanda ca un excelent ingredient pentru sosuri de friptura.

Ingrediente:
2 fire mari de praz, o legatura de patrunjel, 200 ml supa de legume, 2 lingurite smantana grasa, 2 linguri faina, 2 linguri bulion sau 100ml suc de rosii, sare, piper verde si rosu, ulei de masline.

Mod de preparare:
Prazul se curata si se taie rondele subtiri care se pun 5 minute la calit in putin ulei de masline.
Se amesteca foarte bine faina cu supa de legume, pana se omogenizeaza, fara cocoloase, si se adauga peste praz, lasandu-se inca 5 minute pe foc, apoi se lasa la racit.
Se mixeaza compozitia rezultata iar apoi se adauga bulionul sau sucul de rosii, smantana, sare, piper si patrunjelul tocat marunt si se da la rece o ora.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION