Sos de mustar cu ceapa

Ingrediente:
25g faina, 2-3 linguri untdelemn sau 30g unt, 50-100ml smantana, o lingurita cu varf de ceapa tocata fin, 2-3 lingurite cu varf de mustar, 1/2 l supa de zarzavat sau apa, sare, iar pentru a avea o culoare frumoasa se poate adauga un varf de lingurita cu turmeric.

Mod de preparare:
Ceapa taiata marunt se caleste cu grasimea un minut la foc mic si se stinge imediat cu 1/4 l apa sau supa, apoi se fierbe 10 min. Faina, mustarul si smantana se dilueaza cu restul de supa sau apa, adaugata cate putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si se toarna in sos ca sa rezulte circa 600g. Se lasã sã fiarba cateva clocote, ca sa se lege faina, apoi se sareaza. Facultativ se adauga cateva picaturi de suc de lamaie sau otet.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION