Salata germana cu cartofi

Ingrediente pentru 4 portii:
8 cartofi decojiti si taiati felii, 8 felii subtiri de sunca slaba, o ceasca masline verzi, 2 lingurite cu otet, jumatate de ceasca cu patrunjel verde tocat, 4 cepe rosiitaiate rondele, sare si piper, dupa gust.

Mod de preparare:
Punem la fiert cartofii, intr-o oala mare cu apa si putina sare. Dupa ce s-au fiert, ii lasam sa se raceasca, apoi ii taiem cuburi nu prea mari. Adaugam sunca, maslinele, patrunjelul si ceapa rondele. Pregatim un dressing din otet cu sarea si piperul si cu acest amestec asezonam salata, apoi o lasam cateva minute la frigider. Se serveste ca antreu, strater sau garnitura.
Specificul bucatariei germane

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION