Salata de conopida cu sos vinegreta

Ingrediente pentru 4 portii:
o conopida mare sau 2 mici, 2 linguri cu ulei de masline extra vergine, o ceapa rosie, jumatate de lingura cu otet din vin alb, un praf de sare, piper.

Mod de Preparare:
Se spala conopida, se desface in bucati mai mici, apoi se tine 30 minute in apa rece cu sare. Conopida se pune la fiert in apa clocotita, cu sare si piper, si se lasa cateva minute. Nu trebuie sa fiarba mult deoarece se va inmuia prea tare. Cand este gata, se scoate imediat in apa rece, vara se adauga si gheata, apoi se desface in buchetele mai mici si se asaza in mijlocul farfuriei.
Se asezoneaza cu Sos Vinegreta.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION