Petto di pollo alla palermitana

Ingrediente pentru 3 transe:
300g de piept de pui, ulei de masline, pesmet, patrunjel tocat, sare, piper.

Mod de preparare:
Ungeti feliile de piept de pui cu o cantitate mică de ulei (aproximativ 30 gr de ulei), dupa de au fost aplatizate ca pentru snitele, dar nu foarte subtiri, apoi le condimentam cu sare si piper, dupa care le dam prin pesmet. Acesta se va lipi de carne. Le presam putin cu palmele.
Puneti o tigaie pe foc, de preferat din teflon, deoarece nu vom pune ulei in aceasta tigaie. Snitelele se vor "coace". La montare se presara patrunjel tocat, iar langa putem adauga un butoias de lamaie, iar ca garnitura servim legume coapte pe gratar (ciuperci, dovlecei, vinete, ceapa, praz, ardei gras) si marinate in otet balsamic si ulei de masline, sau legume sote.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION