Nutritionist Raluca Topan

Numele meu este Raluca Topan, sunt nutritionist-dietetician licentiat, absolventa a specializarii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, absolventa a programului de masterat “Nutritia si calitatea vietii” din cadrul aceleiasi universitati. Am decis sa urmez acest drum, in primul rand din pasiune, dar si din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa duca un stil de viata sanatos , si de a invata ce inseamna cu adevarat o alimentatie sanatoasa. 

Viziunea mea, este ca in timp, oamenii sa devina tot mai constienti de importanta unei alimentatii sanatoase, si a unui stil de viata sanatos, si beneficiile unei alimentatii echilibrate asupra sanatatii. 

 

De mai bine de 4 ani lucrez in acest domeniu, ajutand oamenii sa isi imbunatateasca stilul de viata, sa adopte o alimentatie sanatoasa si sa isi formeze obiceiuri alimentare sanatoase.

Experienta mea in acest domeniu, este variata, desfasurandu-mi activitatea in diferite domenii si ramuri ale Nutritiei : 

- in nutritia clinica – lucrand cu diferite tipuri de patologii ( lucrand ca dietetician in cadrul Spitalului Clinic Municipal Cluj, in cadrul spitalului de recuperare privat Polaris Medical – cu care colaborez si in prezent, si in cadrul clinicii Medstar Cluj – cu care colaborez de 4 ani)
- in nutritia copiilor – lucrez cu copiii atat individual, in cadrul sedintelor de consilere nutritionala, cat si in activitati de grupa, workshopuri, ateliere de nutritie etc. – lucrand ca nutritionist in cadrul Tabere Straja  http://www.taberestraja.ro/
- in nutritia sportiva – am avut colaborari cu sportivi de performanta ( Judo, Karate ) si cu Tibi Useriu – romanul care a castigat de doua ori Maratonul 6633 Arctic Ultra
Sunt co-autor al cartii intitulate ,, ,,Recomandari de interventii nutritionale la pacientii spitalizati”, sub coordonarea dlui Conf. Dr. Ioan Veresiu – UMF Cluj
- Workshopuri, ateliere de nutritie, prezentari - in cadrul unor corporatii si firme de IT din Cluj, in cadrul unor conferinte sau in cadrul unor organizatii studentesti locale
- Tutore de practica - pentru studentii de la specializarea ,,Nutritie si Dietetica” UMF CLUJ
- Particip periodic la conferinte si congrese pe teme de Nutritie actuale – pentru a-mi imbunatati constant cunostinele si performantele in cariera.

 

 

Ai nevoie de ajutor in adoptarea unei alimentatii sanatoase?
Apeleaza cu incredere la specialistul in Nutritie si Dietetica!
Impreuna, vom gasi solutii si vom aborda o interventie nutritionala personalizata nevoilor tale - in functie de varsta, activitate fizica, rata metabolica, preferinte alimentare, etc.

 

 


Contact  Raluca Topan – Nutritionist – Dietetician licentiat
Telefon: 0740 531 780
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Facebook: https://www.facebook.com/NutritionistDieteticianRalucaTopan

 

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION