Margarina

Margarina

Margarina este un produs 100% sintetic, care este sintetizat de organismul uman in procent de 1%. Acest "aliment" a fost inventat dupa cel de al 2-lea razboi mondial, fiind rezultatul cercetarilor germane in domeniul alimentar. Este un produs obtinut din ulei vegetal incalzit la temperaturi foarte mari, apoi comprimat brusc la rece. In urma aceastei operatii rezulta o pasta viscoasa, fara gust sau culoare, care este imbunatatita cu arome sintetice, gust sintetic, vitamine sintetice, mai nou si Omeg 3 sintetic, continand si o serie de Euri care duc la imbolnavire. Cea mai periculoasa substanta nociva este DIOXINA (uleiurile incalzite la temperaturi foarte mari dezvolta dioxina). Dioxina din margarina este sora mai mica a solaninei, o alta substanta ce provoaca diverse forme de cancer.
Acest aliment nefiind sintetizat de organism, in momentul consumului, se va depune pe vasele de sange, artere. Riscurile consumului de margarina si al produselor pe baza de margarina sunt enorme. Este de preferat sa achitam un pret mai mare dar sa fie un aliment natural precum untul. ATENTIE: si untul poate fi fabricat in amestec cu margarina. Cititi cu atentie pe eticheta unde este fabricat produsul.
Produse alimentare ce contin margarina: pateuri (instant sau de patiserie), saleuri, biscuitii, cremele din prajituri de la cofetarie- tort, cremele din napolitane, mini prajituri, aluatul de placinta, anumite tipuri de cozonac.
Produse alimentare ce contin margarina: pateuri (instant sau de patiserie), saleuri, biscuitii, cremele din prajituri de la cofetarie- tort, cremele din napolitane, mini prajituri, aluatul de placinta, anumite tipuri de cozonac.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION