Manga Thai

Manga Thai

Ingrediente:
250g orez basmati, sare dupa gust, 500g file de somon fara piele, un catel de usturoi, o legatura de ceapa verde, 2 linguri de ulei, 3 linguri cu sos de soia, 200ml de smantana, 4 linguri vin demisec, o conserva mango, o lingura ulei de susan, o lingurita coaja de lamaie.

Mod de preparare:
Orezul se fierbe in 500ml apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se spala pestele, se sterge si se taie cuburi. Se toaca usturoiul si ceapa verde. Se caleste usturoiul in ulei si se aduga pestele; se prajesc cca. un min. si se intoarce. Se adauga ceapa verde si se prajesc putin impreuna. Se scot din tigaie, apoi se adauga sosul de soia, smantana si vinul si se lasa sa fiarba. Se adauga conserva de mango si se incalzeste. Se adauga apoi pestele, ceapa, uleiul de susan si coaja de lamaie.
Specificul bucatariei chinezesti

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION