Abonament 3 - Cursuri de Gatit Pentru Copii

Abonament 3 - Cursuri de Gatit Pentru Copii

Tipărire

NU SE FAC INSCRIERI

Abonament pentru 3 lectii de gatit la alegere, in cadrul "Cursuri de Gatit Pentru Copii". Inscrierea prin abonament este mai rentabila si costa doar 322 lei .

Un abonament va include trei sedinte, in cadrul Cursului de Gatit Pentru Copii. Avantajul unui astfel de abonament este ca veti plati mai putin cu 14%. Abonamentul este valabil 3 luni de la data participarii la prima sesiune. Puteti participa la oricare dintre sesiuni in aceasta perioada de timp, cu confirmare prin email. Abonamentul este nominal si nu poate fi transferat la alte persoane. La prima sesiune de gatit veti primi un talon, pe care trebuie sa il validati la fiecare curs la care veti participa. Daca pentru 3 cursuri de gatit cu copii platiti 375 lei, adica 125 lei / curs, pentru un abonament cu 3 sedinte de gatit veti plati doar 322 lei.

Deasemenea inscrierile fara plata integrala a abonamentului nu vor fi luate in calcul.

Daca nu puteti ajunge la sesiunea de gatit pentru care ati trimis solicitare/confirmare, aveti obligatia sa instiintati organizatorul Danyelle Cooking de neparticiparea la acea sesiune, cu cel putin 48 ore inainte.In caz contrar se va considera ca veti participa la sesiunea in cauza si se vor aloca resursele necesare. Astfel, acea sesiune de gatit va fi luata in calcul si o veti pierde. Detalii despre sesiunile de cooking le veti gasi in pagina Curs de Gatit Pentru Copii.

Original Chef Concept by Chef Dan Erbarescu
Trade Mark Danyelle Cooking .

INSCRIERE ABONAMENT

 

Termeni si conditii de participare:
Participantii au obligatia de a anunta participarea la un workshop, cu cel putin 3 zile inainte ziua desfasurari acestuia.
Confirmarea se va face prin email sau telefonic.
Inaintea inceperii cursului se va prezenta talonul pentru validare. Talonul il veti obtine la prima sedinta de cooking.
Abonamentul poate fi achizitionat oricand.
Completarea formularului de inscriere este obligatorie, iar datele personale sunt folosite pentru emiterea facturilor fiscale. Datele dvs. personale sunt confidentiale si nu vor fi facute publice.
Fiecare participant la workshop-urile organizare de Danyelle Cooking va fi asistat de catre un adult/parinte/tutore, care va raspunde pentru acesta.
Parintele/tutorele/adultul va semna fisa de protectia muncii. Danyelle Cooking nu va raspunde pentru eventualele accidentari.

 

DETALII CURSURI DE GATIT PENTRU COPII

 

Pentru orice detalii sau intrebari va stam la dispozitie.

 

 Trade Markpoza R Danyelle Cooking

4194948       HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
 DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: 
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

Joomla SEF URLs by Artio