Gazpacho Andaluz

Gazpacho Andaluz

Ingrediente pentru 5-6 portii:
250g castraveti verzi, 250g ardei gras verde, 200g ceapa, 1 kg rosii bine coapte, 100g-150g paine alba uscata, 2 linguri de pasta de tomate, 2 catei de usturoi, 2 linguri de otet, 2 linguri de ulei (de preferat ulei de masline), sare si piper macinat dupa gust.

Mod de preparare:
Painea se taie felii si se pune la inmuiat in apa rece. Legumele se spala si se curata. Din fiecare sort se opresc deoparte una-doua linguri de legume, taiate cubulete mici, impreuna cu una-doua lingurite de ceapa taiata fin. Legumele ramase se taie cuburi si se amesteca cu painea inmuiata si scursa de apa. Se mixeaza cu ajutorul unui mixer cu cutit. Piureul rezultat se amesteca bine cu pasta de tomate, ustoroiul pisat, uleiul si otetul. Se adauga cubuletele de legume, se potriveste gustul cu sare si piper macinat si se lasa la rece in frigider. In cazul in care compozitia este prea legata, se mai subtiaza cu supa rece sau suc de rosii. Se poate decora cu frunze proaspete de busuic. Se serveste rece, cu crutoane de paine prajita si, eventual, cu marar verde tocat marunt.
Specificul bucatariei spaniole

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION