Filetto all pepe verde

Ingrediente:
250g muschi de vita (se poate folosi si vrabioara), 150 ml smanatana dulce, 1/2 lingurita cu piper verde-boabe, sare, 10ml coniac, 10g de unt.

Mod de preparare:
Muschiul de vita il vom taia in dua transe egale, apoi il frigem pe gratar, dar nu mai mult de medium. Daca nu avem un gratar la indemana, atunci folositi o tigaie pe post de gratar, unsa cu ulei. Separat, intr-o tigaie (dar sa nu fie de teflon), punem untul (cu cateva picaturi de ulei ca sa nu se arda, caci va fi amar) si piperul boabe si lasam un minut sa se rumeneasca, stingem cu coniac apoi punem smantana dulce si putina sare dupa gust. Lasam sa fiarba cca 2 minute pana vedem ca incepe sa se ingroase, apoi dam deoparte si asociem cu carnea. Este important ca sosul sa fie facut aproape de momentul in cartea este gata, deoarece daca se va racii, se va ingrsa prea mult si nu va mai avea acelasi gust. Daca totusi ajungeti in acest moment, puteti drege sosul cu putin lapte dulce combinat cu putina smantana dulce si sare. La servire putem adauga garnituri diverse, de la cartofi la cuptor pana la legume sotate.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION