Escalop de vitel

Escalop de vitel

Ingrediente:
cate 2 felii de carne de manzat, pentru fiecare portie, ulei pentru prajit, o lingurita cu varf de mustar, 100g. de smantana, piper, sare, patrunjel verde.

Mod de preparare:
Curatati carnea de pielite si taiati-o in felii de un cm grosime. Bateti-le cu ciocanul dpentru snitel, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se stringe la prajit), treceti-le prin putina faina si prajiti-le in ulei incins. Puneti aceste transe de carne, intr-un vas cu apa fierbinte si lasati-le sa fiarba, la foc mic, pana ce carnea devine frageda. Frecati mustarul cu smintina, putina sare, turnati amestecul in grasimea ramasa de la prajit, daca trebuie mai adaugati putina apa si lasati sosul sa clocoteasca. Cand carnea este aproape gata, asociati cu sosul si mai lasati sa dea cateva clocote. Sosul va avea consistenta necesara, datorita fainei prin care s-a dat carnea, inainte de prajire.
Pregatiti separat piure de cartofi, cartofi natur, orez, sau sote de legume si serviti-le drept garnitura la snitele, peste care ati turnat sosul fierbinte. Acest sos se poate inobila cu vin alb, demisec, sau cu condimente si plante aromatice ca: ghimbir, turmeric, chimen, busuioc, etc.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION