Dulceata de ceapa rosie

Ingrediente pentru 400g de dulceata:
3 bucati ceapa rosie, o portocala, o lingura de ulei, o lingura de zahar brun.

Mod de preparare:
Ceapa se taie juliene si apoi se trage putin in tigaie in ulei. Focul trebuie sa fie incet. Se lasa ceapa sa scada, sa se caramelizeze. Se pune si zaharul si sucul de la portocala si se lasa in continuare sa scada. Aveti rabdare si lasati pe foc aproximativ o ora pentru a se carameliza, dar atentie: la foc mic!. Cand este scazuta, este gata si se poate pune in borcane sau vase ce se incgid ermetic. Se poate servii cu pate de foie gras, cu ficatei de pui sau muschi de vita. Aceste asocieri sunt foarte curajoase si indraznete, chiar si pentru un bucatar profesionist.
Specificul bucatariei franceze

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION