Cursuri de Gatit Pentru Gospodine

Se reiau inscrierile la cursuile de cooking, in conditiile impuse de situatia actuala si respectarelegilor in vigoare de catre copii/participanti dar si de catre insotitori:
   - purtarea obligatorie a mastii de protectie (fara masca de protectie nu se permite accesul in    sala de curs),
   - distantarea obligatorie de 2m intre participanti,
   - asiguram manusi chirurgicale,
   - toate suprafetele sunt dezinfectate cu solutie antibacteriana si virucida,
   - spalarea mainilor este obligatorie (asiguram sapun lichid antibacterian),
   - dezinfectarea mainilor cu solutie antibacteriana si virucida este obligatorie.
   Se va afisa numarul de locuri libere, astfel incat cand se atinge limita de 6 participanti, inscrierile     vor fi blocate.
   Rezervati din timp un loc!

Vino si tu alaturi de Chef Dan Erbarescu si invata noi tehnici de preparare, cum sa gatesti sanatos, cum sa aranjezi un preparat in farfurie, dar si multe alte lucruri interesante.

Cursurile sunt organizate saptamanal si se vor desfasura in studioul de gatit Danyelle Cooking, amenajat special pentru a sustine acest tip de workshop-uri, iar atmosfera prieteneasca va fi intretinuta de catre maestrul in arta culinara Chef-Trainer Dan Erbarescu. Studioul de gatit se afla la etajul 5 in cladirea Vitan Business Center din Strada Branduselor nr. 2-4, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan). Acest curs de gatit este alcatuit intr-o programa unica, Original Chef Concept by Chef Dan Erbarescu - marca Danyelle Cooking, care ofera posibilitatea celor pasionati de gatit, sa acumuleze noi cunostinte in bucatarie, sa afle noi informatii despre o alimentatie echilibrata, sa invete ce insemna sa hrana sanatoasa.

Cursul costa 499 lei pentru toate cele cinci module, iar inscrierea se face online, completand formularul de inscriere.
Dupa trimiterea formularului veti primi, prin email, factura pentru plata taxei de inscriere.
Inscrierile fara achitarea taxei nu vor fi luate in considerare. Taxa de inscriere se achita integral,  pana la inceperea primului modul. 
Pentru toate platile/taxele veti primii o factura fiscala, iar pentru aceasta este necesar ca dvs. sa completati corect formularul cu datele personale (numele complet, adresa, telefon, email, serie si nr CI). Aceste date vor fi confidentiale si servesc doar la emiterea facturilor.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la unul dintre module, aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte. Modulul pierdut se va putea recupera participand la urmatoarea sesiune din cinci module, in saptamana cand se va desfasura modulul respectiv..

Desfasurarea cursului de gatit se va face conform programului de mai jos. Danyelle Cooking isi rezerva dreptul de a modifica orarul cursului. Acest lucru se va intampla cu decalaj de o saptamana si doar in cazuri exceptionale.
Cei care doresc sa participe doar partial, isi pot alege modulele la care vor sa participe, completand optiunea din formular. In acest caz, un modul va costa 130 lei. Calculul se va face in functie de numarul de module ales.

O grupa de cursanti va fi alcatuita din maxim 18 persoane.
Cursurile se vor tine saptamanal, vinerea, timp de doua ore, cu incepere de la ora 17:30.

Modulele de curs sunt create de Chef Trainer Dan Erbarescu, pentru a aduce un vast bagaj de cunostinte in domeniul culinar/gastronomic.
Toti cursantii vor primi, la sfarsitul fiecarul modul, materiale text (cursul scris), retetele pregatite in cadrul cursului si alte informatii despre sanatate, dieta, nutritie. etc. In taxa de inscriere este insculsa materia prima pentru partea practica (alimentele ce vor fi gatite), cafea, apa, iar la finalul fiecarui modul se va face degustarea preparatelor.

Original Chef Concept by Chef Dan Erbarescu
Trade Mark Danyelle Cooking

SESIUNEA 24 APR - 29 MAI

5 TEHNICI DIFERITE - 5 PREPARATE UNICE | DE LA ORA 17:30

VINERI | 24 APR

VINERI | 24 APR

 

MODUL 1
Preparat Muntenesc
Curs practic:
Tocana de Porc Munteneasca

VINERI | 8 MAI

VINERI | 8 MAI

 

MODUL 2
Preparat peruan
Curs practic:
Tocana Peruana de Vita

VINERI | 15 MAI

VINERI | 15 MAI

 

MODUL 3
Preparat Bucovinean
Curs practic:
Tocana de Pui Romaneasca

VINERI | 22 MAI

VINERI | 22 MAI

 

MODUL 4
Chef Recipe
Curs practic:
Vacuta in sos de Mustar

VINERI | 29 MAI

VINERI | 29 MAI

 

MODUL 5
Preparat mexican
Curs practic:
Tocana Mexicana din Pasare

Fiecare cursant, va avea asigurat un kit special la inceputul cursului, ce va contine: boneta, sort, manusi unica folosinta si carnet pentru notite, iar la final se va acorda o diploma onorifica si alte materiale promotionale (text, foto sau video). Materia prima (alimentele) vor fi asigurate de catre organizator. In cadrul cursului de vor pune la dispozitie urmatoarele ustensile de lucru: tocator, cutite, castroane, palete, linguri, blender, mixer.

 Reducerile nu se cumuleaza si sunt valabile doar pana la data de incepere a cursului!   

Date de contact:
 DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.5
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 Trade Markpoza R Danyelle Cooking

4194948  HAWAII REGISTRATION

 

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION