MOMENTAN NU SE FAC INSCRIERI
Reguli pentru participarea la cursuile de cooking, in conditiile impuse de situatia actuala si respectarelegilor in vigoare de catre copii/participanti dar si de catre insotitori:
- purtarea obligatorie a mastii de protectie (fara masca de protectie nu se permite accesul in sala de curs),
- distantarea obligatorie de 2m intre participanti,
- asiguram manusi chirurgicale,
- toate suprafetele sunt dezinfectate cu solutie antibacteriana si virucida,
- spalarea mainilor este obligatorie (asiguram sapun lichid antibacterian),
- dezinfectarea mainilor cu solutie antibacteriana si virucida este obligatorie.
Se va afisa numarul de locuri libere, astfel incat cand se atinge limita de 9 participanti, inscrierile vor fi blocate.
Maxim 12 copii in grupa.
Rezervati din timp un loc!
Acum in Bucuresti
Pentru copii, cursul de gatit este un mod placut si interesant de a-si petrece timpul liber alaturi de parinti. Le stimuleaza creativitatea, este distractiv si ii ajuta sa socializeze, dar si sa manance sanatos.
Ei vor invata cum este pregatita mancarea si ce se intampla cu alimentele dupa ce sunt consumate, deasemenea ce rol au alimentele pentru sanatatea lor. Aceste cursuri sunt utile copiilor deoarece ii ajuta in a-si forma obiceiuri cu care raman toata viata.
Participand deseori la astfel de crsuri, un copil isi mareste capacitatea de intelegere, isi dezvolta memoria si isi ascute simturile.
Este o mare bucurie pentru un copil creativ sa framante singur aluatul pentru pizza, sau sa masoare ingredientele pentru un preparat, iar in final va fi mandru de ceea ce a realizat.
Workshop-urile vor fi sustinute de catre Chef Trainer Dan Erbarescu, bucatar profesionist cu peste 27 de ani de experienta in arta culinara.
Sesiunile de cooking se desfasoara sambata si duminica, de la ora 11:30, timp de o ora si jumatate. In cazuri exceptionale se pot organiza workshop-uri si in cursul saptamanii.
Costul unu curs este de 125 lei, REDUCERE DE 14% de la 145 lei. Inscrierea se face completand formularul din dreptul oricarui curs.
Se pot organiza petreri aniversare, workshop-uri de grup, sau workshop tematic pentru saptamana altfel. Grupele pot fi alcatuite din maxim 9 copii.
Original Chef Concept by Chef Dan Erbarescu
Trade Mark Danyelle Cooking
Danyelle Cooking
organizeaza
Cursuri de Gatit destinat copiilor
din Clasele I - VIII si pregatitoare
Prin aceasta manifestare, se pun bazele unui proiect-pilot de educatie non-formala pentru nutritie sanatoasa, initiat de Casa Corpului Didactic "George Tofan", ca urmare a Legii 38/2019 privind sanatatea alimentatiei prin modificarea si completarea Legii Educatiei Nationale nr. 1/2011, initiata de deputata suceveana dr. Maricela Cobuz.
Concret, Legea 38/2011 prevede introducerea în scoli a unor ore de nutritie si educatie nutritionala.
Impreuna, dorim promovarea educatiei pentru sanatate si nutritie în scolile din Romania, prin familiarizarea personalului didactic vizavi de importanta unei alimentatii sanatoase, beneficiarii proiectului urmand sa fie copiii.
Cursurile se pot programa in orice zi a saptamanii si se vor tine in studioul Danyelle Cooking, special creat pentru astfel de activitati, dar se pot organiza si in cadrul scolii.
Tematica acestui atelier educational implica pregatirea a unor preparate indragite de copii, asa cum se gasesc etalate mai jos.
Copiii vor primi retetele, li se va explica modul de lucru si importanta alimentatiei sanatoase din surse naturale, alaturi de principiile de baza ale pregatirii unei mese corecte.
La finalul sesiunii de cooking, copiii vor servi masa preparata de ei si vor primi diplome de participare la
Pretul unei sesiuni de cooking pentru grupuri organizate, este de 90 lei de copil.
Danyelle Cooking va asigura toata logistica necesara pentru o sesiune de cooking:
- alimente necesare
- sort
- boneta tip plasa
- ustensile de lucru
- manusi latex
- tocator.
Puteti lua legatura cu noi accessand datele de contact din subsolul paginii.
WORKSHOP-URI LUNA NOIEMBRIE
DUMINICA
Du 11:30
Pui in Stil Asiatic & Orez Basmati
1. Pregatirea carnii
2. Pregatirea ingredientelor
3. Prepararea mancarii
4. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Tarta cu Fructe & Sarlota de Vanilie
1. Pregatirea aluatului
2. Pregatirea fructelor
3. Coacerea formelor
4. Montarea desertului
5. Degustare
6. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Desert Sapte Energii & SMOOTHIE
1. Pregatirea compozitiei
2. Prepararea desertului
4. Prepararea smoothie-ului
5. Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
File de Dorada & Mazare Zdrobita si Pesto de Patrunjel
1. Prepararea pestelui
2. Prepararea garniturii
3. Montarea preparatului
4. Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Muschi de Porc Wellington
1. Pregatirea aluatului
2. Pregatirea carnii
3. Preparare si Coacere
4. Montare si Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
File de Cod, Novac sau Salau in Sos Mediteranean
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea pestelui
3. Montarea preparatului cu garnitura de legume
4. Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Pui in Sos Curry & Orez Basmati
1. Pregatirea carnii
2. Pregatirea ingredientelor
3. Prepararea mancarii
4. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Desert Vegan (Cheesecake)
1. Pregatirea aluatului
2. Pregatirea cremei
4. Montarea desertului
5. Degustare
6. Demonstrativ, se va pregati un suc natural din fructe si legume
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Tiramisu Napoletan
1. Pregatirea cremelor
2. Prepararea desertului
3. Montare la cupa si Degustare
4. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Gnocchi cu Fructe de Mare
1. Pregatirea ingredientelor
2. Pregatirea sosului
3. Prepararea pastelor
4. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Tarta cu Crema Ricotta & Fructe si Ciocolata
1. Pregatirea/coacerea aluatului
2. Prepararea tartelor
3. Montarea tartelor
4. Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Penne cu Fructe de Mare
1. Pregatirea ingredientelor
2. Pregatirea sosului
3. Prepararea pastelor
4. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Moelleux au Chocolat (Lava Cake)
1. Pregatirea compozitiei
2. Coacerea desertului
3. Montare si Degustare
4. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Porc cu Legume in Stil Asiatic
1. Pregatirea carnii
2. Pregatirea ingredientelor
3. Prepararea mancarii
4. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Fursecuri Cu Ciocolata & Fulgi De Ovaz
1. Prepararea aluatului
2. Formarea si coacerea fursecurilor
3. Degustare
4. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon.
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Aripioare de Pui Picante
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea carnii
3. Pregatirea garniturii/sosului
4. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Piept de Curcan in Sos de Portocale
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea mancarii
3. Montarea preparatului
4. Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Placinta cu Mere, Nuca si Stafide
1. Pregatirea aluatului
2. Pregatirea unpluturii
3. Formarea si coacerea placintei
4. Montare si Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Burger American
1. Pregatirea compozitiei
2. Pregatirea ingredientelor
3. Prepararea burgerului
4. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Pizza - incepe distractia!
1. Pregatirea/framantarea aluatului
2. Pregatirea ingredientelor
3. Coacerea pizzei
4. Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume.
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Trigoane Tacos & Sweet Chilli
1. Pregatirea compozitiei
2. Prepararea si coacerea pachetelelor
4. Demonstrativ, se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
5. Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Tarta cu Crema Ricotta & Fructe si Ciocolata
1. Pregatirea/coacerea aluatului
2. Prepararea tartelor
3. Montarea tartelor
4. Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
PANCAKES - clatite americane
1. Pregatirea aluatului
2. Prepararea clatitelor
3. Montarea desertului
4. Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Paella cu Fructe de Mare
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea mancarii
3. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Coaste de Porc in Sos BBQ
1. Pregatirea coastelor si a legumelor
2. Coacerea preparatului
3. Montarea preparatului
4. Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Cornulete Fragede cu Unt NEW
1. Pregatirea si ingredientelor
2. Prepararea aluatului
3. Coacerea cornuletelor
4. Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Involtini de Pui & Sos Gorgonzzolla
1. Pregatirea compozitiei
2. Prepararea sosului
4. Pregatirea si montarea
5. Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Pandispan cu Ciocolata & Portocala Confiata
1. Prepararea aluatului
2. Pregatirea desertului
3. Montare si Degustare
4. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Turta Dulce
1. Pregatirea aluatului
2. Formarea turtelor
3. Coacerea si Degustare
4. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
SAMBATA
Du 11:30
Porc Dulce Acrisor & Orez Basmati
1. Pregatirea carnii
2. Pregatirea ingredientelor
3. Prepararea mancarii
4. Montare si Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Cornulete Fragede cu Unt
1. Pregatirea si ingredientelor
2. Prepararea aluatului
3. Coacerea cornuletelor
4. Degustare
5. Demonstrativ se va pregati un suc natural din fructe si legume de sezon
FORMULAR DE INSCRIERE
DUMINICA
Du 11:30
Desert Energizant VEGAN & Smoothie
1. Pregatirea compozitiei
2. Prepararea desertului
4. Prepararea smoothie-ului
5. Degustare
FORMULAR DE INSCRIERE
www.gatimonline.ro
Conditii de inscriere / participare
Fiecare copil va fi asistat de catre un parinte.
Sunt admisi copii cu varste intre 5-14 ani.
Pentru moment, grupa de copii va fi alcatuita din maxim 9 copii, asistati de parinti.
Toate materialele pentru curs, alimentele si ustensilele, vor fi asigurate de catre Danyelle Cooking::
- sort, boneta, manusi unica folosinta, ustensile de lucru, alimente, pentru parinti cafea sau apa minerala, pentru copii sucuri racoritoare, ceai sau apa minerala.
La sfarsitul fiecarui modul, copii impreuna cu parintii/insotitorii se vor aseza la masa si vor degusta preparatele.
Plata cursului se va face integral in termenul scadent mentionat in factura, intotdeauna inainte de inceperea sesiunii la care v-ati inscris. Factura va fi trimisa prin email, in cel mai scurt timp. In cazul in care nu efectuati plata pentru taxa de participare, nu veti avea asigurat locul in studioul de curs. Va rugam sa completati cu atentie toate datele din formular. Din momentul efectuarii platii, cursantul va avea locul asigurat in grupa. Inscrierile la cursul de cooking pentru care taxa de participare nu a fost efectuata, nu vor avea prioritate si nici locul asigurat.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workhop, ava rugam sa anuntati telefonic sau prin email, neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de participare.
La final, se va acorda o diploma de participare semnata de Chef Trainer Dan Erbarescu.
Toti participantii vor degusta preparatele pregatite de ei in cadrul workshop-ului. Fiecare copil va fi sub supravegherea unui adult, fiind supravegheat permanent ca sa nu se intample accidente pe parcursul atelierului (manipularea ustensilelor, obiectelor, cutitelor, etc). Chef Trainer Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii, manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina cursantului si al parintelui / adultului insotitor. Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se va face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Pe parcursul sesiunii de cooking se vor face poze si video clipuri, ce vor fi utilizate ca materiale promotionare si de reclama pentru cursuri. Deasemenea, toti cei inscrisi la cursurile de cooking vor face parte din baza de date danyelle.ro si Danyelle Cooking Cons SRL si vor primi email-uri pentru confirmarea participarii la noile sesiuni de curs, retete, notificari sau anunturi cu alte tipuri de cursuri. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.
Trade Mark Danyelle Cooking
4194948 HAWAII REGISTRATION
Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.5
Fone: 0721.825.819
Email:
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania
Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!
Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING.
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.