Curs de Gatit Pentru Copii

     Original Chef Concept

by
Chef Dan Erbarescu

Curs de gatit este un mod de a fi creativ, pentru copii este distractiv si ii ajuta sa socializeze, sa invete sa manance sanatos. 

Ei vor invata cum este pregatita mancarea si ce se intampla cu alimentele dupa ce sunt consumate, deasemenea ce rol au alimentele pentru sanatatea lor. Aceste cursuri sunt utile copiilor deoarece ii ajuta in a-si forma obiceiuri cu care raman toata viata.
Participand deseori la astfel de crsuri, un copil isi mareste capacitatea de intelegere, isi dezvolta memoria si isi ascute simturile.
Este o mare bucurie pentru un copil creativ sa framante singur aluatul pentru paine, sau sa masoare ingredientele pentru un preparat, iar in final va fi mandru de ceea ce a realizat.

Workshop-urile vor fi sustinute de catre Chef Trainer Dan Erbarescu, bucatar profesionist de peste 24 de ani.
Sesiunile de cooking se desfasoara duminica, de la ora 11:30, timp de o ora si jumatate. In cazuri exceptionale se pot organiza workshop-uri si in cursul saptamanii.
Costul unu curs este de 110 leiREDUCERE DE 20% de la 135 lei. Inscrierea se face completand formularul de mai jos.
Se pot organiza petreri aniversare, workshop-uri de grup, sau workshop tematic pentru saptamana altfel. Grupele pot fi alcatuite din maxim 16 copii.

 

DUMINICA | 27 IANUARIE  | DE LA 11:30

Tagliatele con Frutti di Mare
1. Pregatirea sosului
2. Prepararea pastelor
3. Degustare

FORMULAR DE INSCRIERE 27 IANUARIE

 ----------------------------------------------

DUMINICA | 3 FEBRUARIE  | DE LA 11:30

Pui Mediteranean & Cartofi cu Rozmarin- specific italian
1. Pregatirea carnii
2. Pregatirea ingredientelor si a garniturii
3. Prepararea mancarii
4. Degustare

FORMULAR DE INSCRIERE 3 FEBRUARIE
----------------------------------------------

DUMINICA | 10 FEBRUARIE  | DE LA 11:30

Tiramisu- desert specific napoletan
1. Pregatirea cremelor
2. Prepararea desertului
3. Degustare
Sue va inlocui cafeaua cu INKA

FORMULAR DE INSCRIERE 10 FEBRUARIE
----------------------------------------------

DUMINICA | 17 FEBRUARIE  | DE LA 11:30

Porc Dulce Acrisor & Orez Basmati - specific chinezesc
1. Pregatirea carnii
2. Pregatirea ingredientelor
3. Prepararea mancarii
4. Degustare

FORMULAR DE INSCRIERE 17 FEBRUARIE
----------------------------------------------

DUMINICA | 24 FEBRUARIE  | DE LA 11:30

Inele de calmar in sos de unt si vin - specific mediteranean
1. Pregatirea ingredientelor
2. Prepararea calmarului
3. Montare si degustare

FORMULAR DE INSCRIERE 24 FEBRUARIE
----------------------------------------------

 

 

ABONAMENT WORKSHOP COPII
Cu 20% mai ieftin!
5 SESIUNI DE GATIT CU DOAR 440 LEI.....clik aici

 

 

Conditii de inscriere / participare
Fiecare copil va fi asistat de catre un parinte.
Sunt admisi copii cu varste intre 5-16 ani.
Grupa de copii vor fi alcatuite din maxim 16 copii, asistati de parinti.
Toate materialele de curs, alimentele si ustensilele vor fi asigurate de catre organizator.
Ce include acesta:
- sort, boneta, ustensile de lucru, alimente, pentru parinti cafea sau apa minerala, pentru copii sucuri racoritoare, ceai sau apa minerala.

La sfarsitul fiecarui modul, copii impreuna cu parintii se vor aseza la masa si vor degusta preparatele.
Plata cursului se va face integral in maxim 3 zile. Factura va fi trimisa imediat dupa achitarea taxei, asa ca va rugam sa completati cu atentie toate datele din formulare. In momentul efectuarii platii, cursantul va avea locul asigurat in grupa.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workhop, aveti obligatia sa anuntati telefonic sau prin email, neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de participare.
La final, se va acorda o diploma onorifica semnata de Chef Trainer Dan Erbarescu.
Toti participantii vor degusta preparatele pregatite de ei in cadrul workshop-ului. Fiecare copil va fi sub supravegherea unui adult, fiind supravegheat permanent ca sa nu se intample accidente pe parcursul atelierului (manipularea ustensilelor, obiectelor, cutitelor, etc). Chef Trainer Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii, manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina cursantului si al parinteluimadultului supraveghetor. Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se va face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.

 

LOCURI LIMITATE!
DOAR 14 COPII INTR-O GRUPA

 

 

ALTE CURSURI:

CURS DE GATIT DIN 5 MODULE

ONE DAY RUN

COOKING PARTY

 

 Trade Markpoza R Danyelle Cooking

4194948              HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
 DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

  
 

 

poza RDANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

 TRADE MARK DANYELLE COOKING

    4194948               HAWAII REGISTRATION