NU SE FAC INSCRIERI
Se reiau inscrierile la cursuile de cooking, in conditiile impuse de situatia actuala si respectarea legilor in vigoare de catre toti participantii:
- purtarea obligatorie a mastii de protectie (fara masca de protectie nu se permite accesul in sala de curs),
- distantarea obligatorie de 2m intre participanti,
- asiguram manusi chirurgicale,
- toate suprafetele sunt dezinfectate cu solutie antibacteriana si virucida,
- spalarea mainilor este obligatorie (asiguram sapun lichid antibacterian),
- dezinfectarea mainilor cu solutie antibacteriana si virucida este obligatorie.
Se va afisa numarul de locuri libere, astfel incat cand se atinge limita de 9 participanti, inscrierile vor fi blocate.
Rezervati din timp un loc!
Vino si tu alaturi de Chef Dan Erbarescu si invata noi tehnici de preparare, cum sa gatesti sanatos, cum sa aranjezi un preparat in farfurie, dar si multe alte lucruri interesante.
Cursurile de gatit pentru amatori se vor desfasura in studioul Danyelle Cooking, amenajat special pentru a sustine acest tip de workshop-uri, iar atmosfera prieteneasca va fi intretinuta de catre maestrul in arta culinara Chef-Trainer Dan Erbarescu. Studioul de gatit se afla la etajul 5 in cladirea Vitan Business Center din Strada Branduselor nr. 2-4, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan). Acest curs de gatit este alcatuit intr-o programa unica, care ofera posibilitatea celor pasionati de gatit, sa acumuleze noi cunostinte in bucatarie, sa afle noi informatii despre o alimentatie echilibrata, sa invete ce insemna sa hrana sanatoasa.
Cursul costa 799 lei pentru toate cele cinci module, iar inscrierea se face online, completand formularul de inscriere.
Dupa trimiterea formularului veti primi, prin email, factura pentru plata taxei de inscriere.
Inscrierile fara achitarea taxei nu vor fi luate in considerare. Taxa de inscriere se achita integral, pana la inceperea primului modul.
Pentru plata taxei de participare veti primii o factura fiscala, iar pentru aceasta este necesar ca dvs. sa completati corect formularul cu datele personale (numele complet, adresa, telefon, email, serie si nr CI). Aceste date vor fi confidentiale si servesc doar la emiterea facturilor.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la unul dintre module, aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte. Modulul pierdut se va putea recupera participand la urmatoarea sesiune din cinci module, in saptamana cand se va desfasura modulul respectiv..
Desfasurarea cursului de gatit se va face conform programului de mai jos. Danyelle Cooking isi rezerva dreptul de a modifica orarul cursului. Acest lusru se va intampla cu decalaj de o saptamana si doar in cazuri exceptionale.
Cei care doresc sa participe doar partial, isi pot alege modulele preferate, completand optiunea din formular. In acest caz, un modul va costa 175 lei. Calculul se va face in functie de numarul de module ales.
O grupa de cursanti va fi compusa din minim 4 persoane si maxim 18 persoane. In prezent se pot asigura doar 9 locuri in sala de curs, respectand astfel prevederile legale.
Cursurile se vor tine de doua ori pe saptamana, in zilele de luni si marti seara, timp de doua ore, cu incepere de la ora 17:00.
Modulele de curs sunt create de Chef Trainer Dan Erbarescu, pentru a aduce un vast bagaj de cunostinte in domeniul culinar/gastronomic.
Toti cursantii vor primi, la sfarsitul fiecarul modul, materiale text (cursul scris), retetele pregatite in cadrul cursului si alte informatii despre sanatate, dieta, nutritie. etc. In taxa de inscriere este insculsa materia prima pentru partea practica (alimentele ce vor fi gatite), cafea, apa, iar la finalul fiecarui modul se va face degustarea preparatelor.
Original Chef Concept by Chef Dan Erbarescu
Trade Mark Danyelle Cooking
TEHNICI PREPARARE ALUATURI
MODUL 1
Panificatie / Aluaturi
Curs practic:
1. aluat pentru paine si pizza
2. aluat pentru paste
3. aluat pentru placinta
4. Degustare
Cost: 175 lei/single 320 lei/couple
Se ofera gratuit cafea sau ceai.
FORMULAR DE INSCRIERE
TEHNICI PREPARARE SUPE/CREME
MODUL 2
Preparate Lichide
Curs practic:
1. Supe si ciorbe
2. Supe-creme
3. Degustare
Cost: 175 lei/single 320 lei/couple
Se ofera gratuit cafea sau ceai.
FORMULAR DE INSCRIERE
TEHNICI DE PREPARARE DESERTURI
MODUL 3
Prajituri si Creme
Curs practic:
1. Moelleux au chocolat
2. Sarlota
3. Fursecuri de casa
3. Degustare
Cost: 175 lei/single 320 lei/couple
Se ofera gratuit cafea sau ceai.
FORMULAR DE INSCRIERE
TEHNICI DE PREPARARE SOSURI
MODUL 4
Carne si Sosuri
Curs practic:
1. Prepararea carnii
2. Prepararea sosurilor
3. Degustare
Cost: 175 lei/single 320 lei/couple
Se ofera gratuit cafea sau ceai.
FORMULAR DE INSCRIERE
TEHNICI DE PREPARARE PESTE
MODUL 5
Peste si Fructe de Mare
Curs practic:
1. Prepararea fructelor de mare
2. Prepararea pestelui
3. Degustare
Cost: 175 lei/single 320 lei/couple
Se ofera gratuit cafea sau ceai.
FORMULAR DE INSCRIERE
Fiecare cursant, va avea asigurat un kit special la inceputul cursului, ce va contine: boneta, sort, manusi unica folosinta si carnet pentru notite, iar la final se va acorda o diploma onorifica si alte materiale promotionale (text, foto sau video). Materia prima (alimentele) vor fi asigurate de catre organizator. In cadrul cursului de vor pune la dispozitie urmatoarele ustensile de lucru: tocator, cutite, castroane, palete, linguri, blender, mixer.
Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.5
Fone: 0721.825.819
Email:
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania
Trade Mark Danyelle Cooking
4194948 HAWAII REGISTRATION
Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!
Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING.
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.