Curs de Gatit Din 5 Module

Se reiau inscrierile la cursuile de cooking, in conditiile impuse de situatia actuala si respectarea legilor in vigoare de catre toti participantii:
   - purtarea obligatorie a mastii de protectie (fara masca de protectie nu se permite accesul in    sala de curs),
   - distantarea obligatorie de 2m intre participanti,
   - asiguram manusi chirurgicale,
   - toate suprafetele sunt dezinfectate cu solutie antibacteriana si virucida,
   - spalarea mainilor este obligatorie (asiguram sapun lichid antibacterian),
   - dezinfectarea mainilor cu solutie antibacteriana si virucida este obligatorie.
   Se va afisa numarul de locuri libere, astfel incat cand se atinge limita de 6 participanti, inscrierile     vor fi blocate.
   Rezervati din timp un loc!

Vino si tu alaturi de Chef Dan Erbarescu si invata noi tehnici de preparare, cum sa gatesti sanatos, cum sa aranjezi un preparat in farfurie, dar si multe alte lucruri interesante.

Cursurile se vor desfasura in studioul de gatit Danyelle Cooking, amenajat special pentru a sustine acest tip de workshop-uri, iar atmosfera prieteneasca va fi intretinuta de catre maestrul in arta culinara Chef-Trainer Dan Erbarescu. Studioul de gatit se afla la etajul 3 in cladirea Vitan Business Center din Strada Branduselor nr. 2-4, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan). Acest curs de gatit este alcatuit intr-o programa unica, care ofera posibilitatea celor pasionati de gatit, sa acumuleze noi cunostinte in bucatarie, sa afle noi informatii despre o alimentatie echilibrata, sa invete ce insemna sa hrana sanatoasa.
Cursul costa 699 lei pentru toate cele cinci module, iar inscrierea se face online, completand formularul de inscriere. Inscrierile care vor fi facute pana la data inceperii primului modul, vor beneficia de 10% reducere, iar voucherul va fi trimis prin email, imediat dupa inscriere, ca fisier atasat. Reducerea este valabila pana la inceperea cursului..

Dupa trimiterea formularului veti primi, prin email, factura pentru plata taxei de inscriere.
Inscrierile fara achitarea taxei nu vor fi luate in considerare. Taxa de inscriere se achita integral,  pana la inceperea primului modul. 
Pentru toate platile/taxele veti primii o factura fiscala, iar pentru aceasta este necesar ca dvs. sa completati corect formularul cu datele personale (numele complet, adresa, telefon, email, CNP, serie si nr CI). Aceste date vor fi confidentiale si servesc doar la emiterea facturilor.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la unul dintre module, aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte,  Modulul pierdut se va putea recupera participand la urmatoarea sesiune din cinci module, in saptamana cand se va desfasura modulul respectiv..

Desfasurarea cursului de gatit se va face conform programului de mai jos. Danyelle Cooking isi rezerva dreptul de a modifica orarul cursului. Acest lusru se va intampla cu decalaj de o saptamana si doar in cazuri exceptionale.
Cei care doresc sa participe doar partial, isi pot alege modulele la care vor sa participe, completand optiunea din formular. In acest caz, un modul va costa 160 lei. Calculul se va face in functie de numarul de module ales.

O grupa de cursanti va fi compusa din minim 4 persoane si maxim 18 persoane.
Cursurile se vor tine o data pe saptamana, sambata dimineata, timp de doua ore si jumatate cu incepere de la ora 11:30.

Modulele de curs sunt create de Chef Trainer Dan Erbarescu, pentru a aduce un vast bagaj de cunostinte in domeniul culinar/gastronomic.
Toti cursantii vor primi, la sfarsitul fiecarul modul, materiale text (cursul scris), retetele pregatite in cadrul cursului si alte informatii despre sanatate, dieta, nutritie. etc. In taxa de inscriere este insculsa materia prima pentru partea practica (alimentele ce vor fi gatite), cafea, apa, iar la finalul fiecarui modul se va face degustarea preparatelor.

Original Chef Concept by Chef Dan Erbarescu
Trade Mark Danyelle Cooking

SESIUNEA 15 AUGUST - 12 SEPTEMBRIE

5 TEHNICI DE GATIT | DE LA ORA 11:30

SAMBATA | 15 AUGUST

SAMBATA | 15 AUGUST

 

MODUL 1
Panificatie / Aluaturi
Curs practic:
- aluat pentru paine si pizza
- aluat pentru paste
- aluat  pentru placinta

SAMBATA | 22 AUGUST

SAMBATA | 22 AUGUST

 

MODUL 2
Preparate Lichide
Curs practic si teoretic
Tehnici de preparare:
- supe si ciorbe
- supe-creme

SAMBATA | 29 AUGUST

SAMBATA | 29 AUGUST

 

MODUL 3
Prajituri si Creme
Curs practic si teoretic:
- crema pentru tort
- sarlota
- prajituri de casa

SAMBATA | 5 SEPTEMBRIE

SAMBATA | 5 SEPTEMBRIE

 

MODUL 4
Carne si Sosuri
Curs practic si teoretic:
- tehnici de preparare a carnii
- sosurilor calde si reci

SAMBATA | 12 SEPTEMBRIE

SAMBATA | 12 SEPTEMBRIE

 

MODUL 5
Peste si Fructe de Mare
Curs practic si teoretic:
- tehnici de preparare a fructelor de mare
- tehnici de preparare a pestelui

-------------------------

CURS DE GATIT PENTRU GOSPODINE

SESIUNEA 14 AUGUST - 11 SEPTEMBRIE

499 LEI

5 MANCARURI GATITE- 5 TEHNICI DIFERITE

VINERI - ORA 17:30

mai multe detalii...clik aici

VINERI | 14 AUGUST

VINERI | 14 AUGUST

 

MODUL 1
Preparat Muntenesc
Curs practic:
Tocana de Porc Munteneasca

VINERI | 21 AUGUST

VINERI | 21 AUGUST

 

MODUL 2
Preparat peruan
Curs practic:
Tocana Peruana de Vita

VINERI | 28 AUGUST

VINERI | 28 AUGUST

 

MODUL 3
Preparat Bucovinean
Curs practic:
Tocana de Pui Romaneasca

VINERI | 4 SEPTEMBRIE

VINERI | 4 SEPTEMBRIE

 

MODUL 4
Chef Recipe
Curs practic:
Vacuta in sos de Mustar

VINERI | 11 SEPTEMBRIE

VINERI | 11 SEPTEMBRIE

 

MODUL 5
Preparat mexican
Curs practic:
Tocana Mexicana din Pasare

Fiecare cursant, va avea asigurat un kit special la inceputul cursului, ce va contine: boneta, sort, manusi unica folosinta si carnet pentru notite, iar la final se va acorda o diploma onorifica si alte materiale promotionale (text, foto sau video). Materia prima (alimentele) vor fi asigurate de catre organizator. In cadrul cursului de vor pune la dispozitie urmatoarele ustensile de lucru: tocator, cutite, castroane, palete, linguri, blender, mixer.

 Reducerile nu se cumuleaza si sunt valabile doar pana la data de incepere a cursului!   

Date de contact:
 DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.5
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 Trade Markpoza R Danyelle Cooking

4194948  HAWAII REGISTRATION

 

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION