Curs de Bucatar

Categoria: Curs Bucatar - INTENSIV
Perioada de inscriere: se fac inscrieri
Durata: 3 saptamani | 3 zile/sapt. | 4 ore/zi
Perioada cursului- sesiune noua 2019
- grupa I: 14.01.2019 - 31.01.2019
- grupa II: 04.02.2019 - 21.02.2019
Zilele de curs: LUNI | MARTI | MIERCURI | de la 11:30 - 15:30
Locuri dispoinibile: 10 / grupa
Pret: 4.350 Lei
Locatie: Bucuresti, studioul de gatit Danyelle Cooking Studio.
Nota: Inscrieti-va din timp, deoarece locurile sunt limitate!
Chef Trainer: Chef-Trainer Dan Erbarescu

Acte necesare inscrierii:
- copie a cartii de identitate;
- copie a certificatului de nastere;
- copie a certificatului de casatorie pentru femeile casatorite
- foia matricola sau o copie legalizata a unui act ce atestă absolvirea invatamantului obligatoriu (diploma de studii);
- adeverinta medicala de la medicul de familie.

Danyelle Cooking Masterclass va asigura:
- ustensile de lucru pe toata perioada cursului
- kit special de lucru (sort, carnet notite, manusi unica folosinta)
- alimentele necesare
- apa si cafea
- ambient placut si prietenesc.

FORMULAR DE INSCRIERE

Cursul de bucatar este creat de Chef-Trainer Dan Erbarescu si vine in sprijinul celor care sunt pasionati de bucatarie, de arta culinara. Este un curs intensiv, deoarece se va tine de doua ori pe saptamana, iar programa unica in Romania ofera participantilor posibilitatea de a acumula foarte multe cunostinte in domeniul gastronomiei, intr-un timp foarte scurt.
De aceea, acest curs este diferit de celelalte existente.
Se pot inscrie doar persoanele care au absolvit invatamantul obligatoriu.

Termeni si conditii:
Cursul poate fi achitat integral sau in rate, online prin Internet Banking sau la banca. Nu se percep alte conisioane. Pentru fiecare plata veti primi o factura fiscala.
Inscrierile efectuate, dar fara aceasta taxa platita, nu vor fi luate in considerare. Este in valoare de 350 lei si se va plati in trei zile de la inscriere.
In cazul in care nu mai puteti urma cursul, din diferite motive, aveti obligatia sa anuntati neparticiparea dvs. cu cel putin 48 de ore inainte de inceperea primilui modul de curs.
Restul sumei de plata, respectiv 3500 lei se poate plati integral sau in doua rate, adica prima rata, in valoare de  2000 lei se va plati pana la inceperea primului modul.  A doua rata, in valoare de 2000 lei, se va achita in urmatoatele 30 de zile de la incepera cursului. Toate platile trebuiesc efectuate la termen si sa nu depaseasca perioada de instruire a cursului.
Fiecare cursant va semna un contract de participare la cursul de bucatar, organizat de Danyelle Cooking Masterclass.
Daca pierdeti unul sau mai multe module/lectii, aceste se vor putea recupra, daca va exprimati dorinta de participare la urmatoarea grupa.
Organizatorul (Danyelle Cooking Masterclass) isi rezerva dreptul de a decala/amana unul sau mai multe sesiuni/module, daca intervin evenimente neprevazute.

PROGRAMA CURS DE BUCATARI

M 01 - Chimie alimentara - curs teorie 
M 02 - Knife skills, tehnici de taiere (folosirea cutitelor, taiat, tocat, filetat, maruntit) - curs teorie si practic
M 03 - Igiena si conduita  - curs teorie
M 04 - Brutarie si patiserie - curs teorie si practic
M 05 - Tehnici de gatit  - curs teorie si practic
M 06 - Preparate lichide (stock, supa, ciorba, supa crema)  - curs practic
M 07 – Desert, cofetarie (tehnici de pregatire a deserturilor, creme, blaturi, compozitii)  - curs practic
M 08 - Semipreparate  - curs teorie si practic
M 09 - Sosuri calde si reci  - curs practic
M 10 - Mancaruri din carne - curs practic
M 11 - Tehnici de pregatire rulade si compozitii (farse)  - curs teorie si practic
M 12 - Preparate din peste si fructe de mare  - curs practic
M 13 - Gestionarea si pastrarea materiei prime  - curs teorie
M 14 - Preparate pentru bufet (tartine, terine, mousse-uri, pate-uri, creme, decoruri)  - curs teorie si practic
M 15 – Plaiting, decoruri  - curs practic
M 16 - Condimente si plante aromatice  - curs teorie si practic
M 17 - Calcularea retetelor ( scazamant carne, gramaje incluse)  - curs teorie
M 18 - Tehnici de pregatire si preparare a pastelor (tagliatele, gnochi, ravioli, tortelini) - curs practic
M 17 - Salate si dressing-uri (pregatire salatelor - romanesti, mediteraneene, italiene, franceze) - curs practic
M 19 - Administrarea bucatariei (depozitarea alimentelor, etichetarea, decongelarea, lista cumparaturi, curatenie spatii de lucru si depozitare, cunosterea legilor din alimentatia publica)  - curs teorie
M 20 - Nutritie, dieta  - curs teorie

Ce avantaje aveti:
1. Veti obtine doua diplome:
- diploma de calificare in meseria de bucatar (recunoscuta de Autoritatea Nationala Pentru Calificari, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, toate tarile U.E.);
- diploma de participare la cursul de organizat de Danyelle Cooking Masterclass, semnata de Chef-Trainer Dan Erbarescu;
2. Veti obtine o evaluare profesionala.
3. Pregatirea profesionala si cunostintele dobandite prin acest curs, in domeniul artei culinare, sunt net superioare fata de celelalte scoli de bucatari. Dupa terminarea cursului, toti participantii vor putea lucra ca bucatari., iar pentru aceasta, chef Dan Erbarescu va afce tot posibilul in gasirea unui loc de munca.
4. Chef-Trainer Dan Erbarescu va ofera posibilitatea de a semna un parteneriat de colaborare, facand astfel parte din echipa sa si avand posibilitatea de a participa la evenimente de top, mentinand o stransa comunicare.
5. Dobandirea tehnicilor culinare si plaiting de ultima ora.

 

FORMULAR DE INSCRIERE 

 

Marca Danyelle Cooking Masterclass

4194948                   HAWAII REGISTRATION

 

 DANYELLE COOKING CONS SRL

Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING.
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

 

DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

MARCA INREGISTRATA

4194948               HAWAII REGISTRATION