Consomme de Volatile

Consomme de Volatile

Ingrediente pentru 3l:
Bouilion (supa de pasare) 3 litri, 400g carne de pasare, 3 albusuri de ou, 50g morcov, 50g telina, 50g praz, 500ml apa rece (cu gheata), o legatura de patrunjel.

Mod de preparare:
Este un consmme de pasare, cu tripla concentratie.  vezi si cum se prepara un Consomme
In plus fata de reteta de baza se pot adauga la fiert si cateva oase (carcasa) de pasare coapte la cuptor.
Se serveste simplu si se mai pot adauga crutoane de paine cu ierburi aromate.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION