Consomme de Gibier

Ingrediente pentru 3 l:
3 litri Bouilion de vanat, 400g carne de vanat (resturi de la fasonare), 3 albusuri de ou 3 buc, 50g morcov, 50g telina, 50g praz, 2g ienupar, 2g piper boabe, 50g ciuperci de padure (resturi), 500m1 apa rece cu gheata, o legatura de patrunjel.

Mod de preparare:
Este un consmme din carne de vanat, cu tripla concentratie. Vezi si cum se prepara un Consomme.
In plus fata de reteta de baza se adauga in timpul fierberii ienupar, piper boabe si resturi de ciuperci de padure. Pentru un gust mai accentuat se pot adauga la fiert cateva oase de vanat coapte la cuptor si 50 ml de vin rosu superior. Se serveste clar sau cu bucatele de ciuperci de padure.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION