Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ingrediente:
4-5 ciuperci pentru o portie, o legatura de marar, 2 cepe, un morcov, un ardei gras, 50ml ulei, branza tofu-optional.

Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se sterg imediat, cu servete din hartie, pentru a absorbii apa mai rapid. Ciupercile nu se curata de coaja! Se desprind coditele, care se vr toca marunt. Ceapa se curata, spala si se toaca marunt. Mararul se spala, se svanta de apa si se toaca marunt.
Intr-o tigaie incingem uleiul si punem ceapa la calit cca 3-4 minute, impreuna cu morcovul ras pe razatoarea mare sia rdeiul gras tocat marunt, apoi punem ciupercile. Lasam pe foc, amestecand continuu, pana ce nu mai au zeama si se omogenizeaza. In compozitie punem mararul tocat, se poate adauga si putin usturoi pentru aroma, sau ardei iute daca le dorim picante.
Umplem palariile de ciuperci cu compozitia rezultata s le asezam pe o tava de cuptor. Le coacem cca. 5-10 minute. Eu personal combin sortimentele de ciuperci si pun cate 2 din fiecare sortiment, pentru o prtie. Duca ce sunt gata, deasupra putem pune branza tofu.
Specialitatea bucatariei Danyelle

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION