Chutney cu menta

Este un sos special pentru gratar, se combina foarte bine cu carnea de vanat( iepure, urs, caprioara, tap, etc). uCatalogat ca un sos deosebit si puternic aromat.

Ingrediente:
2 ardei grasi verzi, 2 ardei iuti rosii, o lingura amestec de ghimbir cu usturoi, o mana de frunze proaspete de menta, 4-5 fire de coriandru, sucul de la jumatate de lamaie, 2 linguri ulei de masline, o lingurita de zahar brun, sare, piper rosu, o cana de apa.

Mod de preparare:
Ardeiul gras si cel iute se spala, se curata de cotoare si seminte si se taie cubulete marunte. Se amesteca bine intr-un blender ardeiul, menta, coriandrul, amestecul ghimbir-usturoi, sucul de la lamaie, uleiul de masline, zaharul, sare, piper si apa. Se lasa amestecul la frigider, timp de o ora inainte de servire.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION