Va pun la dispozitie creatiile culinare proprii, pentru:
- bufet suedez,
- cocktail party,
- business dinner,
- dineu,
- receptii,
- aniversari,
- casatorii,
- petreceri tematice.
Am vasta experienta internationala in:
- specific romanesc, francez, italian (napoletan, romanez, sicilian), lacto-vegetarian, international,
- promovarea de nou management pentru restaurante si unitati recent deschise,
- implementarea de noi sisteme de lucru si imbunatatirea celor existente, tinand cont de specificul culinar ales de dumneavoastra, de ambient, locatie si, implicit, de punctele esentiale pentru dezvoltarea cu succes a unei afaceri viabile.
Imi ofer serviciile pentru restaurante, firme de catering, fast-food, hoteluri, baruri, pub-uri, persoanelor fizice, in vederea pregatirii diverselor festivitati sau petreceri private.
Calatoria mea gastronomica a inceput in anul 1994 ca ucenic intr-un restaurant de lux avand privilegiul sa invat tainele bucatariei de la unii dintre cei mai mari maestri in arta culinara din Romania. Amintesc pe cativa dintre ei: Nelu Graur, Ionita Stefan, Petrescu Jeni, Sandu Formagiu, Ionescu Aurelia, Rotaru Anghel, Lucian Postelnicu, Nicu Popa. Retetele mele sunt unice si totodata sunt preparate intr-un mod 100% natural.
Este foarte important ca oferta / solicitarea dumneavoastra sa fie trimisa cu cel putin 7 zile inainte.
Date de contact:
TELEFON: 0721.825.819
EMAIL:
Bucuresti - Romania
Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!
Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING.
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.