Carnea

Carnea este un aliment ce produce o serie de reactii adverse in organism. Dintre toate bolile existente si cunoscute cca. 80% sunt datorate unei alimentatii nesanatoase, iar o mare parte sunt datorate consumului de carne. Unul dintre principalele efecte negative asupra organismului uman este acela de accelerare a procesului de imbatranire fizica. ADN-ul uman contine o gena care este foarte sensibila la alimentatie, substante si toxine. Carnea este "otravita" cu tot felul de substante inca din abatoare, ba chiar din alimentatia animalului ( furajele vitelor sunt amestecate cu hormoni de crestere, li se administreaza stimulenti in exces ai apetitului, antibiotice, calmante si amestecuri alimentare chimice ). Cele mai importante toxine din carne sunt : adrenalina - organismul animalului care simte ca este pe moarte elibereaza aceasta toxina datorita fricii, acidul uric - se gaseste atat in sange cat si in carne. Imediat dupa moartea animalului celule vii mor si ele, iar procesul de putrefactie si descompunere este instantaneu. Obisnuinta de a consuma o asemenea carne animala in starea sa caracteristica de descompunere rapida creeaza otravuri foarte violente in colon si, in plus, imbatraneste prematur tractul intestinal. Producatorii din industria alimentara mentin aceasta carne "proaspata" si avand culoare rosie ( artificial intretinuta) datorita unor substante toxice - conservante si profund cancerigene - precum nitratii si alti compusi chimici. Niciodata carnea nu pleaca spre vanzare direct din abatoare sau imediat de au fost sacrificate animalele. Carnea este refrigerata timp de 14 zile, este un procedeu de fragezire, timp in care este "inbalsamata" cu alte substante toxice ce "ajuta" carne sa nu putrezeasca si sa-si mentina artificial culoarea rosie. O alta toxina din carne se datoreaza substantelor pentru congelare. Acestea nu dau voie carnii sa absoarba amoniac pe timpul congelarii si ofera un termen de garantie prelungit de chiar ani. Este bine de stiut ca orice grasime de origine animala contine colesterol. Acesta acopera peretii vaselor sanguine si, pe masura ce persoana care consuma carne imbatraneste, diametrul acestor vase scade din ce in ce mai mult. Presiunea pe care trebuie sa o invinga inima creste, rezultand o vulnerabilitate cardiaca si o crestere a tensiunii arteriale. Spre deosebire de plante, care au o membrana celulara rigida si un sistem circulator simplu, celulele animale mor foarte rapid cand circulatia este oprita. Imediat ce viata inceteaza, proteinele animale se coaguleaza si sunt secretate enzime autodistructive; se formeaza o noua substanta numita "ptomaina". Carnea, pestele si ouale au o proprietate comuna : ele se descompun si putrezesc rapid. Pestele este la fel de toxic ca si restul produselor din carne. Datorita poluarii oceanului planetar s-au creat mutatii genetice la nivelul vietatilor marine. Eu va recomand sa reduceti pe cat posibil consumul de carne. Sper ca cele scrise mai sus sa traga un semnal de alarma si sa va ajute sa intelegeti la ce pericole va expuneti cu fiecare bucata de carne consumata.
Nu uitati ca: Nimic din ce are viata in natura nu este etern si neschimbator. Tot ceea ce are viata se afla fie intr-un proces de crestere si regenerare, fie intr-un proces de descompunere. Pentru a ramane tineri si plini de vitalitate trebuie sa consumam hrana vie in locul hranei moarte.
Importanta vitalitatii hranei a fost apreciata de marele initiat Pitagora inca de acum 2500 de ani: "Doar hrana vie si proaspata ii poate permite omului sa ramana sanatos, sa fie fericit si sa simta adevarul".

"SUNTEM CEEA CE MANCAM"

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION