Budinca de dovlecei

Ingrediente:
un dovlecel, 20g cascaval, un ou, smantana, sare.

Mod de preparare:
Se curata dovlecelul de coaja si se scobeste miezul cu o lingurita. Se taie in cuburi mici si se fierb 10 min. in apa cu sare. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu galbenusul, cascavalul ras, albusul spuma, jumatatede lingurita de faina si unt. Se pune intr-o forma unsa cu unt si se toarna smantana. Se coace 20-30 min. Se poate servi cald sau rece.
Se introduce in alimentatie de la 10 luni.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION