Biban de mare cu cocos

Biban de mare cu cocos

Ingrediente pentru 4 portii:
un peste intreg cca 900g, 2 ardei iuti rosii, o ceapa tocata marunt, 2 catei de usturoi, pisati, sucul de la o lime, o lingura ulei de masline, 2 foi de dafin, o cana lapte de cocos, sare.

Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 180 °C. Se spala pestele pe dinafara si pe interior, apoi se sterge cu prosoape de hartie. Se asaza pe o tava mare de copt si se sareaza bine, in interior si pe exterior. Se presara cu ardeii iuti tocati, ceapa tocata, usturoiul pisat, sucul de lamaie si uleiul de masline. Se adauga foile de dafin si se da la cuptor 15 minute. Se toarna laptele de cocos peste peste si se mai lasa la cuptor inca 10 minute, sau pana ce carnea se desface foarte usor cand este incercata cu varful unui cutit. Se taie pestele de-a lungul spinarii. Acest lucru va desprinde carnea de pe oase si va fi mai usor de portionat.
Se serveste cu sosul din tava de copt. O garnitura excelenta este orezul fiert.
Specificul bucatariei columbiane

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION