Traning si Evaluare - Arta Culinara

.

Training si Instruire

Portofoliu Clienti

Catering PALADIUM


Catering PALADIUM- Bucuresti
- Consultanta in Instruirea Echipei de Bucatari
Hotel Roman Plaza
Sala de Aur - Chisinau
Restaurant Madame
Restaurant Mahala
Restaurant Peste si Vin
Restaurant Reginetta
Restaurant Random Goodies
Fast-food La Strada
Fast-food La Oltina
Restaurant Herastrau
Perioada de training cu lucratorii din bucatarie si salon, va incepe imediat dupa ce a fost stabilit meniul, s-au incheiat selectiile in recrutare si s-a stabilit care va fi echipa de lucratori. Tot personalul bucatariei va participa la training, dar in special bucatarul sef. Acesta isi va perfectiona metodele de coordonare si conducere, astfel incat pe viitor sa devina un bun manager al bucatariei. Bucatarul sef isi va imbogatii cunostintele in administrarea bucatariei, in tehnicile de prelucrare a alimentelor, normele de igiena si siguranta alimentara impuse, administrarea sectiilor si statiilor de gatit si a tehnologiilor culinare.
Perioada de training va dura de la 7 zile pana la 15 zile, in functie de necesitate si de capacitatea bucatarilor de a asimila cunostinte.
Chef Dan Erbarescu, vine cu vast bagaj de cunostinte si pune in practica noi tehnici de gatit, de pregatire si ornare-plating, a tuturor preparatelor ce alcatuiesc meniul.
Etapele ce se vor parcurge in perioada de training sunt urmatoarele:
1. Administrarea bucatariei si a spatiilor de depozitare. Aceasta parte include receptia marfurilor-alimentelor, depozitarea alimentelor, etichetarea produselor cu date de productie/congelare/refrigerare/garantie, respectarea normelor de igiena si intretinere permanenta a curateniei, verificarea permanenta a aparaturilor din dotare;
2. Insusirea cunostintelor de preparare, a tehnicilor de gatit impuse;
3. Asimilarea cunostintelor in decorarea preparatelor - plating.
4. Coordonarea echipei de lucratori din bucatarie, de catre bucatarul sef, astfel incat in momente de fux maxim, preparatele sa fie executate corect si la timp.
Parte integranta din eficientizarea muncii;
5. Comunicarea permanenta cu seful de sala, cu ospatarii si barmanii.

In finalul training-ului, lucratorilor din bucatarie si salon li se va face o evaluare profesionala, ce va fi confidentiala, pentru a stabilii nivelul de pregatire individuala si a asigura pentru fiecare in parte un post conform cunostintelor si abilitatilor lor. Fiecare bucatar va invata meniul, tehnicile si tehnologiile de preparare si plating.
Chef Dan Erbarescu va face recomandarile finale si va distribui statiile de gatit, astfel incat randamentul bucatarilor sa fie maxim.

                                   DIPLOME DE CALIFICARE FARA CURSURI!
Chef Dan Erbarescu, in colaborare cu Centrul de Evaluare si Certificare a Competentelor Profesionale, vine in sprijinul celor interesati cu o calificare in plus, bazata stict pe cunostintele profesionale si asigura o diploma de calificare recunoscuta international.
Ce presupune calificarea prin evaluare?
Procesul de evaluare presupune colectarea informatiilor necesare pentru stabilirea competentelor profesionale, in raport cu cerintele standardului ocupational corespunzator ocupatiei respective.
Certificatul de competente profesionale, acordat candidatului declarat competent in urma procesului de evaluare, are aceeasi valoare ca si certificatul de absolvire, respectiv de calificare, cu recunoastere nationala si internationala, eliberat in sistemul de formare profesionala a adultilor.
Domenii:
- bucatar;
- cofetar / patiser;
- brutar;
- ospatar;
- barman;

Certificatul de competente profesionale este recunoscut de:
- Autoritatea Nationala pentru Calificari;
- Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice;
- Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice;
- Toate tarile Uniunii Europene.

Avantaje:
Evaluarea competentelor profesionale are avantajul obtinerii certificarii intr-un timp mai scurt (minim 4 zile si maxim 1 luna), fara a afecta programul de lucru al candidatului.

Alte avantaje ale obtinerii certificatului de competente profesionale:
a) acordarea dreptului legal de a lucra, conform normelor in vigoare din domeniul muncii, formarii profesionale si turismului
b) posibilitatea de a urma cursuri de specializare si perfectionare – o sansa in dezvoltarea carierei (exemple: Bucatarul poate sa se specializeze Bucatar Sef si Bucatar specialist/dietetician, Admnistratorul pensiune poate obtine Brevet de Turism).Marca Danyelle Cooking 
RESTAURANT CONSULTANCY SERVICES

4194948                  HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Fone: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania


Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!
Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

MARCA INREGISTRATA

4194948               HAWAII REGISTRATION