Tocanita de linte

Tocanita de linte

Ingrediente:
250g linte uscata (verde), 2 rosii, 2 morcovi, 2 catei de usturoi, un ardei kapia, 1 ceapa rosie, o foaie dafin, o crenguta cimbru, o legatura patrunjel, o lingurita coriandru, o lingurita tarhon, sare, piper.

Mod de preparare:
Lintea se pune la inmuiat in apa rece, cu o seara inainte. A doua zi se pune la fiert si se schimba apa exact ca la fasole. Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Calim ceapa si usturoiul in ulei incins, adaugam morcovul, usturoiul, tocat marunt si calim 2-3 minute dupa care adaugam rosile, jumatate de legatura de patrunjelul si acoperim cu apa. Punem condimentele si lasam deoparte pana ce lintea este aproape fiarta. Cand aceasta este gata asociem cu legumele, adaugam apa cat este necesar si pune la foc pentru cca 40 de minute. Adaugam la final restul de patrunjel, dam gust cu sare si piper, dar mai putem adauga condimente ca ghimbir, coriandru, turmeric, chimen.
Tocanita se serveste calda.

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION