Proteinele din soia contin toti aminoacizii esentiali in cantitati utile sanatatii corpului uman.
Ingrediente:
o punga snitele de soia, 150g faina, 150g pesmet, 2 oua, 200ml ulei, sare, piper, cimbru, usturoi.
Mod de preparare:
Snitelele se fierb in apa, pana devin moi si pufoase. Putem adauga in apa diverse plante aromatice si condimente cum ar fi: usturoi, piper, cimbru, sare pentru a da un gust mai aromat snitelelor. Dupa ce au fiert, se preseaza usor, intre palme, ca sa se elimine surplusul de apa, apoi se condimenteaza cu sare, piper, ghimbir, cimbru( fiecare isi face propria combinatie de condimente, dupa gust), dupa care se sau prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot pe hartie de bucatarie absorbanta, pentru a elimina surplusul de ulei.
Se servesc calde, cu piure de cartofi, orez sau cu garnitura de legume.