One Day Run

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

   ONE DAY RUN

Seri Culinare de Exceptie

Original Chef Concept
by
Chef Dan Erbarescu

Ce inseamna - One Day Run
Chef Dan Erbarescu sustine acest curs in care provomeaza tehnici de gatit, metode de decorare si alte tehnici interesante, prin care iti vei impresiona prietenii.
Alaturi de un maestru in arta culinara, vino si relaxeaza-te, distreaza-te dupa o saptamana de lucru la birou, la o seara culinara si sa cunosti oameni noi, pregatind preparate de top, pe care le poti servi la orice eveniment. 

 

20% REDUCERE pentru grupuri de minim 3 persoane!

 Relaxeaza-te si distreaza-te dupa o saptamana de lucru la birou, pregatind preparate de top, pe care le poti servi la orice eveniment

 

VINERI SEARA | 15 DECEMBRIE| DE LA 18:30

Preparat specific pentru masa de craciun.
Main Course: Piept de Curcan cu Piure de Castane & Mar Copt
Desert: Pere in Sos de Portocale si Cuisoare

Cost 135 lei/persoana
Ora de incepere: 18:30
Doar 18 locuri disponibile!

INSCRIERE WORKSHOP 15 DECEMBRIE

----------------------------------------------------

 

Workshop-urile se vor desfasura vinerea (doar in cazuri exceptionale duminica), timp de doua ore si jumatate, cu incepere de la 18:30, si se vor termina in jurul orei 21:00.
Locurile fiind limitate, maxim 18 locuri disponibile, ocuparea lor se va face in functie de ordinea inscrierilor, ceilalti inscrisi vor fi repartizati pentru sesiunile urmatoare.

Fiecare cursant va avea asigurat un kit personal, de lucru, care include:
- sort de lucru;
- tocator special;
- set de cutite;
- ustensile de lucru; 
- agenda/carnet
- pix
- alimente pentru pregatirea preparatelor. Acest kit va fi folosit de catre cursant doar pe perioada sesiunii respective.

 

Conditii de inscriere / participare
Plata cursului se va face integral in maxim 3 zile de la data primirii facturii fiscale prin email. Factura va fi trimisa imediat dupa inscriere, asa ca va rugam sa completati cu atentie toate datele din formular. In momentul efectuarii platii, cursantul va avea locul asigurat in grupa.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita. 
Varsta minima este de 14 ani. Se pot inscrie amatori, pasionati de gatit dar si bucatari profesionisti.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workdhop aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de participare.
La final, se va acorda o diploma onorifica semnata de Chef Dan Erbarescu.
Toti participantii vor degusta preparatele pregatite de ei in cadrul workshop-ului. Fiecare participant va raspunde pentru eventualele accidentari (manipularea ustensilelor, obiectelor, cutitelor, etc). Chef Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii,manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor.. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina cursantului. Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se fa face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.

 

FI PRINTRE CEI CARE PARTICIPA
AVEM LOCURI LIMITATE!
DOAR 18 PERSOANE INTR-O GRUPA

  

Marca Danyelle Cooking Masterclass

4194948                     HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.