Gniochi al pomodoro

Gniochi al pomodoro

Ingrediente:
500g de cartofi, 2 galbenusuri de ou, faina
Pentru sos: putin ulei de masline, 2 cutii de rosii din bulion, 5-6 frunze de busuioc proaspat, sare, parmezan.

Mod de preparare:
Cartofii se curata si se fierb intregi. Se scurg si se lasa sa se usuce 20 minute, apoi se piseaza bine. Se adauga 2 galbenusuri si faina cat cuprinde pentru a deveni o coca lejera. Cea mai buna combinatie este cea in care amestecam 70% faina de grau si 30% faina semola cu granulatie mare. Se ia o mica parte si se face un sul subtire. Se taie bucatele de cca. 3cm, se dau prin faina. Se pun in apa clocotita si se fierb.
Se servesc cu sos de rosii preparat astfel: se incinge uleiul, se adauga rosii din bulion pasate cu blenderul, sare, se adauga busuiocul si cui ii place usturoi. Deasupra, se presara parmezan macinat si se decoreaza cu frunze de busuioc.
Specificul bucatariei italiene

poza R     DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email:
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

    TRADE MARK DANYELLE COOKING

 4194948                HAWAII REGISTRATION