Curs de Gatit din 5 Module

Curs de Gatit Din 5 Module

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

    Original Chef Concept
by

Chef Dan Erbarescu

Vino si tu alaturi de Chef Dan Erbarescu si invata noi tehnici de preparare, cum sa gatesti sanatos, cum sa aranjezi un preparat in farfurie, dar si multe alte lucruri interesante.

Cursurile se vor desfasura in studioul de gatit Danyelle Cooking, amenajat special pentru a sustine acest tip de workshop-uri, iar atmosfera prieteneasca va fi intretinuta de catre maestrul in arta culinara Chef-Trainer Dan Erbarescu. Studioul de gatit se afla la etajul 3 in cladirea Vitan Business Center din Strada Branduselor nr. 2-4, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan). Acest curs de gatit este alcatuit intr-o programa unica, care ofera posibilitatea celor pasionati de gatit, sa acumuleze noi cunostinte in bucatarie, sa afle noi informatii despre o alimentatie echilibrata, sa invete ce insemna sa hrana sanatoasa.
 

Prinde voucher-ul si beneficiaza de 10% REDUCERE

 

Cursul costa 699lei pentru toate cele cinci module, iar inscrierea se face online, completand formularul de inscriere. Inscrierile care vor fi facute pana la data inceperii primului modul, vor beneficia de 10% reducere, iar voucherul va fi trimis prin email, imediat dupa inscriere, ca fisier atasat. Reducerea este valabila pana la inceperea cursului..
Dupa trimiterea formularului veti primi, prin email, factura pentru plata taxei de inscriere.
Inscrierile fara achitarea taxei nu vor fi luate in considerare. Taxa de inscriere se achita integral,  pana la inceperea primului modul. 
Pentru toate platile/taxele veti primii o factura fiscala, iar pentru aceasta este necesar ca dvs. sa completati corect formularul cu datele personale (numele complet, adresa, telefon, email, CNP, serie si nr CI). Aceste date vor fi confidentiale si servesc doar la emiterea facturilor.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la unul dintre module, aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin o zi inainte,  Modulul pierdut se va putea recupera participand la urmatoarea sesiune din cinci module, in saptamana cand se va desfasura modulul respectiv..

Desfasurarea cursului de gatit se va face conform programului de mai jos. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica orarul cursului. Acest lusru se va intampla cu decalaj de o saptamana si doar in cazuri exceptionale.
Cei care doresc sa participe doar partial, isi pot alege modulele la care vor sa participe, completand optiunea din formular. In acest caz, un modul va costa 160 lei. Calculul se va face in functie de numarul de module ales.

O grupa de cursanti va fi compusa din minim 4 persoane si maxim 18 persoane.
Cursurile se vor tine o data pe saptamana, sambata dimineata, timp de doua ore si jumatate cu incepere de la ora 11:30.

Modulele de curs sunt create de Chef-Trainer Dan Erbarescu, pentru a aduce un vast bagaj de cunostinte in domeniul culinar/gastronomic.
Toti cursantii vor primi, la sfarsitul fiecarul modul, materiale text (cursul scris), retetele pregatite in cadrul cursului si alte informatii despre sanatate, dieta, nutritie. etc. In taxa de inscriere este insculsa materia prima pentru partea practica (alimentele ce vor fi gatite), cafea, apa, iar la finalul fiecarui modul se va face degustarea preparatelor.

 

SAMBATA | DE LA 11:30

Detalii de desfasurare Curs de Gatit Din 5 Module - Tehnici de Baza:
modul 1 PE DATA DE: 03 - NOIEMBRIE  2018 --> Panificatie / Aluaturi --- practic (aluat de paine si pizza, aluat paste, aluat placinta)
modul 2 PE DATA DE: 10 - NOIEMBRIE2018 --> Preparate Lichide ---- practic (tehnici de preparare: supe, ciorbe, supe-creme)
modul 3 PE DATA DE: 17 -NOIEMBRIE 2018 --> Prajituri si Creme---- practic (crema pentru tort, sarlota, prajituri de casa). Invitat un maestru cofetar
modul 4 PE DATA DE: 24 -NOIEMBRIE 2018 --> Carne si Sosuri - practic (tehnici de preparare a carnii si a sosurilor calde si reci)
modul 5 PE DATA DE: 08 - DECEMBRIE2018 --> Peste si Fructe de Mare -- practic (tehnici de preparare a fructelor de mare si a pestelui).

INSCRIERE CURS 1 COMPLET  - 3 NOIEMBRIE

INSCRIERE MODULE

-----------------------------------------------

SAMBATA | DE LA 15:00

Detalii de desfasurare Curs de Gatit Din 5 Module - Mancaruri Gatite:
modul 1 PE DATA DE: 03 -NOIEMBRIE  2018--> Tocana de Porc Munteneasca (DE LA ORA 15:00)
modul 2 PE DATA DE: 10 -NOIEMBRIE  2018--> Tocana Mexicana de Vita cu Fasole (DE LA ORA 15:00)
modul 3 PE DATA DE: 17 -NOIEMBRIE  2018 --> Tocana de Pui Romaneasca (DE LA ORA 15:00)
modul 4 PE DATA DE  24 -NOIEMBRIE  2018--> Tocana de Caracatita - "Polipetti in Casuola" (DE LA ORA 15:00)
modul 5 PE DATA DE: 08 - DECEMBRIE2018 --> Porc Dulce Acrisor (DE LA ORA 15:00)

INSCRIERE CURS 2 COMPLET - 3 NOIEMBRIE

INSCRIERE MODULE

 

Fiecare cursant, va avea asigurat un kit special la inceputul cursului, ce va contine: boneta, sort, manusi unica folosinta si carnet pentru notite, iar la final se va acorda o diploma onorifica si alte materiale promotionale (text, foto sau video). Materia prima (alimentele) vor fi asigurate de catre organizator. In cadrul cursului de vor pune la dispozitie urmatoarele ustensile de lucru: tocator, cutite, castroane, palete, linguri, blender, mixer.

 

 Reducerile nu se cumuleaza si sunt valabile doar pana la data de incepere a cursului!

 

 

ALTE CURSURI:

ONE DAY RUN

CURS DE GATIT PENTRU COPII

COOKING PARTY

 

                                

Marca Danyelle Cooking Masterclass

4194948                     HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

 

 

DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

MARCA INREGISTRATA

4194948               HAWAII REGISTRATION