Curs de Gatit din 5 Module

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

    Original Chef Concept
by

Chef Dan Erbarescu

Vino si tu alaturi de Chef Dan Erbarescu si invata noi tehnici de preparare, cum sa gatesti sanatos, cum sa aranjezi un preparat in farfurie, dar si multe alte lucruri interesante.

Cursurile se vor desfasura in studioul propriu, amenajat special pentru a sustine acest tip de workshop-uri, iar atmosfera prieteneasca va fi intretinuta de catre maestrul in arta culinara Chef Dan Erbarescu. Studioul de gatit se afla la etajul 3 in cladirea Vitan Business Center din Strada Branduselor nr. 2-4, Bucuresti (vis-a-vis de Mall Vitan). Acest curs de gatit este alcatuit intr-o programa unica, care ofera posibilitatea celor pasionati de gatit, sa acumuleze noi cunostinte in bucatarie, sa afle noi informatii despre o alimentatie echilibrata, sa invete ce insemna sa hrana sanatoasa.
 

Prinde voucher-ul si beneficiaza de 10% REDUCERE

 

Cursul costa 699lei pentru toate cele cinci module, iar inscrierea se face online, completand formularul de inscriere. Inscrierile care vor fi facute pana la data de 15 octombrie, vor beneficia de 10% reducere, iar voucherul va fi trimis prin email, imediat dupa inscriere, ca fisier atasat. Reducerea este valabila pentru sesiunea din noiembrie.
Dupa trimiterea formularului veti primi, prin email, o factura pentru taxa de inscriere in valoare de 75 lei, care se va achita in urmatoarele 3-5 zile lucratoare, asigurandu-va astfel un loc in grupa de care veti apartine.
Inscrierile fara achitarea taxei nu vor fi luate in considerare. Pana la inceperea primului modul se va achita diferenta, respectiv suma de 624 lei.
Pentru toate platile/taxele veti primii o factura fiscala, iar pentru aceasta este necesar ca dvs. sa completati corect formularul cu datele personale (numele complet, adresa, telefon, email, CNP, serie si nr CI). Aceste date vor fi confidentiale si servesc doar la emiterea facturilor.
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la primul modul, aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin 2 zile inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de inscriere dar si scoaterea din grupa. Dupa inceperea cursurilor, daca nu puteti ajunge la unul din module, anuntati cu cel putin doua zile inainte. Modulul pierdut se va putea recupera participand la urmatoarea sesiune, in saptamana cand se va desfasura modulul respectiv..
Plata cursului se va face integral pana la inceperea primului modul.

Desfasurarea cursului de gatit se va face conform programului de mai jos. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica orarul cursului. Acest lusru se va intampla cu decalaj de o saptamana si doar in cazuri exceptionale.
Cei care doresc sa participe doar partial, isi pot alege modulele la care vor sa participe, completand optiunea din formular. In acest caz, un modul va costa 150 lei. Calculul se va face in functie de numarul de module ales.

O grupa de cursanti va fi compusa din minim 4 persoane si maxim 18 persoane.
Cursurile se vor tine o data pe saptamana, sambata dimineata, timp de doua ore si jumatate cu incepere de la ora 11:30.

Modulele de curs sunt create de Chef Dan Erbarescu, pentru a aduce un vast bagaj de cunostinte in domeniul culinar/gastronomic.
Toti cursantii vor primi, la sfarsitul fiecarul modul, materiale text (cursul scris), retetele pregatite in cadrul cursului si alte informatii despre sanatate, dieta, nutritie. etc. In taxa de inscriere este insculsa materia prima pentru partea practica (alimentele ce vor fi gatite), cafea, apa, iar la finalul fiecarui modul se va face degustarea preparatelor.

 

Detalii de desfasurare - sesiunea noiembrie 2017:
modul 1 PE DATA DE: 11  - NIOEMBRIE - 2017 --> Panificatie / Aluaturi --- practic (aluat de paine si pizza, aluat paste, aluat placinta)
modul 2 PE DATA DE: 18  - NIOEMBRIE - 2017 --> Preparate Lichide ---- practic (tehnici de preparare: supe, ciorbe, supe-creme)
modul 3 PE DATA DE: 25  - NIOEMBRIE - 2017 --> Prajituri si Creme---- practic (crema pentru tort, sarlota, prajituri de casa). Invitat un maestru cofetar
modul 4 PE DATA DE: 08  - DECEMBRIE- 2017 | DE LA ORA 18:00 --> Carne si Sosuri - practic (tehnici de preparare a carnii si a sosurilor calde si reci)
modul 5 PE DATA DE: 16  - DECEMBRIE- 2017 --> Peste si Fructe de mare -- practic (tehnici de preparare a fructelor de mare si a pestelui).

 FORMULAR DE INSCRIERE 11 NIOEMBRIE!

----------------------------------------------------

Detalii de desfasurare - sesiunea ianuarie 2018:
modul 1 PE DATA DE: 20  - IANUARIE - 2018 --> Panificatie / Aluaturi --- practic (aluat de paine si pizza, aluat paste, aluat placinta)
modul 2 PE DATA DE: 27  - IANUARIE - 2018 --> Preparate Lichide ---- practic (tehnici de preparare: supe, ciorbe, supe-creme)
modul 3 PE DATA DE: 03  - FEBRUARIE- 2018 --> Prajituri si Creme---- practic (crema pentru tort, sarlota, prajituri de casa). Invitat un maestru cofetar
modul 4 PE DATA DE: 10  - FEBRUARIE- 2018 --> Carne si Sosuri - practic (tehnici de preparare a carnii si a sosurilor calde si reci)
modul 5 PE DATA DE: 17  - FEBRUARIE- 2018 --> Peste si Fructe de mare -- practic (tehnici de preparare a fructelor de mare si a pestelui).

 FORMULAR DE INSCRIERE 20 IANUARIE!

Fiecare cursant, va avea asigurat un kit special la inceputul cursului, ce va contine: boneta, sort, manusi unica folosinta si carnet pentru notite, iar la final se va acorda o diploma onorifica si alte materiale promotionale (text, foto sau video). Materia prima (alimentele) vor fi asigurate de catre organizator. In cadrul cursului de vor pune la dispozitie urmatoarele ustensile de lucru: tocator, cutite, castroane, palete, linguri, blender, mixer.

 Reducerile nu se cumuleaza si sunt valabile doar pana la data de incepere a cursului!

 

Protectia datelor personale

In conformitate cu legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra garanteaza respectarea drepturilor conferite de legea mentionata, privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata.Protectia datelor personale.

 

 

ALTE CURSURI:

ONE DAY RUN

CURS DE GATIT PENTRU COPII

COOKING PARTY

 

                                

Marca Danyelle Cooking Masterclass

4194948                     HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

   Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.