Curs de Bucatar

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Singurul curs de bucatar care ofera Certificare Internationala recunoscuta la nivel mondial 

Categoria: Curs Bucatar
Perioada de inscriere: se fac inscrieri
Durata: 10 saptamani | 2 zile/sapt. | 3 ore/zi
Perioada cursului- sesiunea de toamna 2017: din 14.11.2017 - pana pe 01.02.2018
Perioada cursului- sesiunea de primavara 2018: din 06.02.2018 - pana pe 17.04.2018
Zilele de curs: marti si joi
Locuri dispoinibile: 10 / grupa
Pret: 4250 Lei
Locatie: Bucuresti, studioul de gatit Danyelle Cooking Masterclass, Vitan Bussines Center.
Nota: Inscrieti-va din timp, deoarece locurile sunt limitate!
Trainer: Chef Dan Erbarescu

Acte necesare inscrierii:
- copie a cartii de identitate;
- copie a certificatului de nastere;
- copie a certificatului de casatorie pentru femeile casatorite
- foia matricola sau o copie legalizata a unui act ce atestă absolvirea invatamantului obligatoriu (diploma de studii);
- adeverinta medicala de la medicul de familie.

Danyelle Cooking Masterclass va asigura:
- ustensile de lucru pe toata perioada cursului
- kit special de lucru (sort, carnet notite, manusi unica folosinta)
- alimentele necesare
- apa si cafea
- ambient placut si prietenesc.

FORMULAR DE INSCRIERE

Cursul de bucatar este creat de Chef Trainer Dan Erbarescu si vine in sprijinul celor care sunt pasionati de bucatarie, de arta culinara. Este un curs intensiv, deoarece se va tine de doua ori pe saptamana, iar programa unica in Romania ofera participantilor posibilitatea de a acumula foarte multe cunostinte in domeniul gastronomiei, intr-un timp foarte scurt.
De aceea, acest curs este diferit de celelalte existente.
Se pot inscrie doar persoanele care au absolvit invatamantul obligatoriu si care doresc sa se califice, sa isi schimbe meseria sau sa obtina acreditare.

Termeni si conditii:
Cursul poate fi achitat integral sau in rate, online prin Internet Banking sau la banca. Nu se percep alte conisioane. Pentru fiecare plata veti primi o factura fiscala.
Inscrierile efectuate, dar fara aceasta taxa platita, nu vor fi luate in considerare. Este in valoare de 250 lei si se va plati in trei zile de la inscriere.
In cazul in care nu mai puteti urma cursul, din diferite motive, aveti obligatia sa anuntati neparticiparea dvs. cu cel putin 48 de ore inainte de inceperea primilui modul de curs.
Restul sumei de plata, respectiv 4000 lei se poate plati integral sau in doua rate, adica prima rata, in valoare de  2000 lei se va plati pana la inceperea primului modul.  A doua rata, in valoare de 2000 lei, se va achita in urmatoatele 30 de zile de la incepera cursului. Toate platile trebuiesc efectuate la termen si sa nu depaseasca perioada de instruire a cursului.
Fiecare cursant va semna un contract de participare la cursul de bucatar, organizat de Danyelle Cooking Masterclass.
Daca pierdeti unul sau mai multe module/lectii, aceste se vor putea recupra, daca va exprimati dorinta de participare la urmatoarea grupa. In acest caz se va percepe o taxa suplimentara de 200 Lei.
Vacanta de iarna va incepe dupa sesiunea M12, adica din data de 21 decembrie 2017. Cursul se vl relua incepand cu data de 9 ianuarie 2018, cu sesiunea M13.
Organizatorul (Danyelle Cooking Masterclass) isi rezerva dreptul de a decala/amana unul sau mai multe sesiuni/module, daca intervin evenimente neprevazute.

PROGRAMA CURS DE BUCATARI

M 01 - Chimie alimentara
M 02 - Knife skills, tehnici de taiere (folosirea cutitelor, taiat, tocat, filetat, maruntit)
M 03 - Igiena, administrare, conduita
M 04 - Brutarie si patiserie
M 05 - Tehnici de gatit
M 06 - Preparate lichide (stock, supa, ciorba, supa crema)
M 07 – Desert, cofetarie (tehnici de pregatire a deserturilor, creme, blaturi, compozitii)
M 08 - Semipreparate
M 09 - Sosuri calde si reci
M 10 - Mancaruri din carne
M 11 - Tehnici de pregatire rulade si compozitii (farse)
M 12 - Preparate din peste si fructe de mare
M 13 - Gestionarea si pastrarea materiei prime
M 14 - Preparate pentru bufet (tartine, terine, mousse-uri, pate-uri, creme, decoruri)
M 15 – Plaiting, decoruri
M 16 - Condimente si plante aromatice
M 17 - Calcularea retetelor ( scazamant carne, gramaje incluse)
M 18 - Tehnici de pregatire si preparare a pastelor (tagliatele, gnochi, ravioli, tortelini)
M 17 - Salate si dressing-uri (pregatire salatelor - romanesti, mediteraneene, italiene, franceze)
M 19 - Administrarea bucatariei (depozitarea alimentelor, etichetarea, decongelarea, lista cumparaturi, curatenie spatii de lucru si depozitare, cunosterea legilor din alimentatia publica)
M 20 - Nutritie, dieta

Ce avantaje aveti:
1. Veti obtine trei diplome:
- diploma de calificare in meseria de bucatar (recunoscuta de Autoritatea Nationala Pentru Calificari, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, toate tarile U.E.);
- certificare internationala, recunoscuta la nivel mondial, eliberata de catre F.R. FITNESS WELLNESS & SPA reprezentantul exclusiv al International Fitness Wellness & SPA Association ( IFWSA ) al Fitness Wellness SPA & Beauty Academy ( FWSBA ) inregistrate in Hawaii–USA, a European Fitness Wellness & SPA Association ( EFWSA ) Rimini-Italy;
- diploma de participare la cursul de organizat de Danyelle Cooking Masterclass, semnata de Chef Dan Erbarescu;
2. Veti obtine o evaluare profesionala.
3. Este sungurul curs de bucatari din Romania, care ofera calificare profesionala acreditata la nivel mondial, fiind unic partener al F.R Fitness, Wellness & SPA.
4. Pregatirea profesionala si cunostintele dobandite prin acest curs, in domeniul artei culinare, sunt net superioare fata de celelalte scoli de bucatari. Dupa terminarea cursului, toti participantii vor putea lucra ca bucatari., iar pentru asta chef Dan Erbarescu va afce tot posibilul in gasirea unui loc de munca.
5. Chef Dan Erbarescu va ofera posibilitatea de a semna un parteneriat de colaborare, facand astfel parte din echipa sa si avand posibilitatea de a participa la evenimente de top, mentinand o stransa comunicare.
6. Dobandirea tehnicilor culinare si plaiting de ultima ora.

 

FORMULAR DE INSCRIERE

 

Marca Danyelle Cooking Masterclass

4194948                     HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING.
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

 


Partener oficial

Danyelle Cooking este Partener Oficial al Federatiei Romane de Fitness Wellness si SPA, care este reprezentantul oficial si exclusiv al International Fitness Wellness & SPA si al Fitness Wellness SPA & Beauty Academy inregistrate in Hawaii-USA, doua dintre cele mai importante organisme, lider mondial in domeniul evaluarii, audit, accreditarea internationala a centrelor dar si a certificarilor internationale de Top.
Certificari Internationale in 2017 ( Manager, Master Trainer, Chef, Coach, Trainer, Professional Cookery ) pentru Nutritie si Gastronomie