Corporate Culinary Workshop

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

,

         COOKING AFTER WORK

Corporate Culinary Workshop

30% REDUCERE !


Va invitam intr-o "excursie" gastronomica in studioul de cooking al lui Chef Dan Erbarescu alaturi de care vom descoperi gusturi fine si stari de bine :)
Am scapat de saptamana muncitoreasca, scapam de costume, tocuri, cravata & laptop si ne intalnin la 0 cina delicioasa, unde chef-ul ne incanta cu arome, gusturi si texturi de vis in farfurii.

Chef Dan Erbarescu are 48 de ani si este bucatar profesionist de peste 24 ani, specializat in pregatirea de mese festive la cel mai inalt nivel international.
Petrece impreuna cu prietenii tai o seara culinara distractiva si inedita, alaturi de un maestru bucatar. Tema petrecerii va fi pregatirea unui preparat de top, realizarea unui dish si degustarea acestuia. Fii vedeta zilei, deoarece si tu poti gati ca un bucatar profesionist.

Ce vei face? Iti spun exact ca sa-ti poti imagina!

La ora 18:00 ne intalnim la studioul Danyelle Cooking din zona Mall Vitan (Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3 (Vitan Business Center), ne acomodam cu toate ustensilele din bucatarie, stam putin la povesti, ne impartim in mai multe echipe si dam drumul la distractie.
Vei invata sa pregatesti doua preparate de top "chef original recipe" pe care le poti servi la orice eveniment.

Una dintre multiplele variante ar fi:
Starter - Bruschete cu rosii
Nu suntem primii care am spus ca lucrurile cele mai simple sunt de cele mai multe ori si cele mai bune! Este starterul care a castigat cea mai mare popularitate si care este comandat cel mai des in restaurante. Istoria si provenienta bruschetelor este foarte simpla de ghicit… Italia! Verbul italian "bruscare" înseamnă "a frige pe carbuni" ?i "brusciare" înseamnă "a arde sau a praji" de unde vine si modul in care a fost facuta prima bruscheta. Reteta initiala care dateaza de prin secolul al 15-lea s-a pastrat pana in zilele noastre.

Main Course - File de dorada cu piure de telina si sos de patrunjel
Dorada este pestele cu gust divin, traieste in Marea Mediterana si se hraneste in special cu crustacee si moluste. Evident, este nelipsit din bucataria mediteraneana. Atat pentru carnea sa alba, nu prea grasa, cu o textura inconfundabila ?i gust placut, dar cat si pentru faptul ca are foarte putine oase.
Primul pas va fi filetarea pestelui. Ei bine, cum aduci un peste de la forma normala la acea forma frumoasa de file pe care o vedem in vitrine si-n tiple? Asta vom invata in cadrul atelierului de gatit!
Chiar daca esti incepator in arta culinara sau n-ai nici o treaba cu bucataria, Chef Dan Erbarescu o sa ne indrume in realizarea celui mai gustos preparat :)
Mai jos sunt detaliate si alte teme pentru seara de cooking.

Dar hai sa it dau cateva detalii foarte importante:
Costul excursiei gastronomice este de:
220 lei/persoana

Serviciile incluse sunt:
- Alimente pentru pregatirea preparatelor
- Fiecare participant va avea asigurat un kit personal de lucru, care include:
- Sort de lucru
- Tocator special
- Set de cutite
- Ustensile de lucru
- Carnet, pix
- Apa si cafea
- Surprize
- Sedinta foto

Vino si tu alaturi de Chef Dan Erbarescu si invata noi tehnici de gatit, cum sa mananci si sa gatesti sanatos, cum sa aranjezi un preparat in farfurie sau cum sa folosesti cutitul si multe alte lucruri interesante.
Te provocam sa-ti explorezi creativitatea si sa impartasesti emotiile pozitive intr-o experienta de neuitat. Doar imagineaza-te cu sortul de bucatar la un atelier de gatit si adauga mult gust si atmosfera deosebita!

Ne poti contacta oricand iar noi iti vom oferi toate informatiile necesare:
Danyelle Cooking
Tel: 0721.825.819
Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Pagina Web:
http://www.danyelle.ro/corporate-culinary-workshop.html

Te asteptam cu drag sa bucatarim impreuna!

 

 

SEARA |  DE LA 18:00
In cadrul sesiunii de gatit se vor pregati preparatele:
- Coaste de Porc in Sos BBQ
- Cartofi cu Rozmarin

Cost: 175 LEI ---> 135 LEI
Ora de incepere: 18:00

Doar 20 locuri disponibile!

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

SEARA |  DE LA 18:00
In cadrul sesiunii de gatit se vor pregati preparatele:
- Supa ADAS (supa de linte)
- Falafel (chiftele din naut)

Cost: 175 LEI ---> 135 LEI
Ora de incepere: 18:00

Doar 20 locuri disponibile!

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

SEARA|  DE LA 18:00
In cadrul sesiunii de gatit se vor pregati preparatele:
- Muschi de Vita in Sos de Coniac
- Telina & Morcovi Caramelizati

Cost: 220 LEI ---> 160 LEI
Ora de incepere: 18:00

Doar 20 locuri disponibile!

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

SEARA | DE LA 18:00

Preparate din specificul bucatariei mediteraneene
Starter: Supa Crema de Pastarnac & Ghimbir
Main Course: File de Salau & Sos de Vin si Sparanghel Sote

Cost: 200 LEI ---> 150 LEI 
Ora de incepere: 18:00
Doar 20 locuri disponibile!

IINSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

VINERI SEARA | | DE LA 18:00

Preparate din specificul bucatariei mediteraneene
Main Course:Piept de Pui in Stil Mediteranean & Ratatouille de Legume 

Cost: 180 LEI ---> 155 LEI 
Ora de incepere: 18:00
Doar 20 locuri disponibile!

INSCRIERE WORKSHOP

----------------------------------------------------

 

 Se pot alcatui si teme personalizate!

 

Workshop-urile se vor desfasura vinerea (doar in cazuri exceptionale in cursul saptamanii), timp de doua ore si jumatate, cu incepere de la 18:00, si se vor termina in jurul orei 21:00.
Locurile fiind limitate, maxim 20 locuri disponibile, va rugam sa faceti rezervarea din timp. Vor fi acceptate doar grupuri de minim 6 persoane.

Fiecare cursant va avea asigurat un kit personal, de lucru, care include:
- sort de lucru;
- tocator special;
- set de cutite;
- ustensile de lucru;
- agenda/carnet
- pix
- alimente pentru pregatirea preparatelor. Acest kit va fi folosit de catre cursant doar pe perioada sesiunii respective.

Conditii de inscriere / participare
Plata cursului se va face integral in maxim 3 zile de la data primirii facturii fiscale prin email. Factura va fi trimisa imediat dupa inscriere, asa ca va rugam sa completati cu atentie toate datele din formular. In momentul efectuarii platii, cursantul va avea locul asigurat in grupa.
Prezenta in sala de curs se va face cu minim 15 minute inainte de ora stabilita.
Varsta minima este de 18 ani. Experienta in arta gatitului nu are importanta. Nu conteaza daca nu ai mai gatit niciodata, vei invata lucruri frumoase si utile in acest domeniu :)
Daca se intampla sa nu puteti ajunge la workdhop aveti obligatia sa anuntati telefonic neparticiparea dumneavoastra, cu cel putin dou zile inainte, altfel riscati sa pierdeti taxa de participare.
La final, se va acorda o diploma onorifica semnata de Chef Dan Erbarescu.
Toti participantii vor degusta preparatele pregatite de ei in cadrul workshop-ului. Fiecare participant va fi instruit cum sa lucreze cu ustensilele periculoase (cutite, aparatura electrocasnica, etc) si va raspunde pentru eventualele accidentari (manipularea ustensilelor, obiectelor, cutitelor, etc). Chef Dan Erbarescu cat si Danyelle Cooking Cons SRL nu raspund pentru eventualele accidentari pe perioada sesiunii de gatit, datorate manevrarii,manipularii, folosirii inadecvat a ustensilelor sau electrocasnicelor.. Aceasta responsabilitate revine exclusiv in sarcina cursantului. Inainte de inceperea fiecarei sesiuni de gatit se fa face un instructaj despre ustensilele folosite, cum se manevreaza/lucreaza cu acestea. Completarea formularului presupune acceptarea conditiilor de participare de mai sus.

 

PETRECETI TIMP DE CALITATE, INBINAND UTILUL CU DISTRACTIA !
AVEM LOCURI LIMITATE!
DOAR 20 PERSOANE INTR-O GRUPA

 

 

  

Marca Danyelle Cooking Masterclass

4194948                     HAWAII REGISTRATION

 

Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Cooking Studio: Str. Branduselor Nr. 2-4, Et.3
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

 

Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si Detine Toate Drepturile de Autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.

 

DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

MARCA INREGISTRATA

4194948               HAWAII REGISTRATION