Consultanta Pentru Restaurante

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Vreti sa deschideti un restaurant sau afacerea existenta nu mai are succes? Inseamna ca aveti nevoie de un consultant, specialist in managementul restaurantelor!
15% REDUCERE la pachet complet de consultanta, insumand toate cele sapte puncte cheie.

SOLICITATI CONSULTANTA

 

50% DISCOUNT la pachet de consultanta redus! Oferta valabila doar pentru tarile din UE.
Aceasta oferta include urmatoarele servicii de consultanta:
- alcatuirea de meniuri personalizate;
- dotarea si utilarea cu utilaje si echipamente;
- organizarea fluxului tehnologic.

Chef Dan Erbarescu va poate asigura reusita in:
- implementarea de noi sisteme de lucru sau imbunatatirea celor existente tinand cont de specificul culinar, locatie si ambient, tehnici de gatit si plating;
- ridicarea nivelului profesional al unitatii;
-pregatirea de varii evenimente si petreceri.
Inscrieti-va acum in programul de relansare a afacerii!
Chef Dan Erbarescu vine cu un vast bagaj de cunostinte in domeniul restaurantelor si va pune la dispozitie serviciile sale pentru:
- managementul restaurantului (crearea ambientului, alcatuirea de meniuri, training cu lucratorii bucatariei, ospatari si bartarghet);
- managementul bucatariei (implementare si imbunatatirea sistemului de lucru, training cu bucatari, eficientizarea modului de lucru pentru un randament maxim, alegerea de furnizori si materii prime);
Deasemenea pachetul de consultanta creat de Chef Dan Erbarescu, este conceput special pentru dezvoltarea armonioasa a oricarui restaurant, fast-food, catering, bar&grill, pub, bistro, etc. si vine in sprijinul dumneavoastra cu o echipa de specialisti in domeniu.

 

Serviciile de consultanta oferite sunt urmatoarele:

1. Consultanta in Alegerea Spatiului Comercial, Corespunzator Activitatii de Alimentatie Publica.
Pentru a deschide un restaurant, bar/pub/grill, catering, fast-food, sau alt fel de afacere ce implica producerea si comercializarea de alimente, este nevoie de un spatiu comercial care sa corespunda din punct de vedere sanitar-veterinar, al fluxurilor tehnologice, al normelor PSI si IGSU si sa se plieze pe segmentul de activitate dorit.
Este ideal un spatiu comercial care sa includa multe dependinte, intrari si iesiri, etc., dar de cele mai multe ori acste spatii se pot reamenaja, modifica, astfel incat sa corespunda din toate punctele de vedere.

2. Consultanta in Alcatuirea de Meniuri Potrivite Specificului Unitatii
Alcatuirea unui meniu este partea cea mai importanta din dezvoltarea unui restaurant. Fara un meniu, nici un restaurant nu poate exista. Aceste meniuri sunt la randul lor structurate si alcatuite in functie de specificul culinar ales si delimiteaza toata activitatea unui restaurant.
Chef Dan Erbarescu va ajuta in alcatuirea de meniuri personalizate, raportate la specificului unitatii si va pune la dispozitie o gama larga de preparate, creatii proprii sau clasice. Toate meniurile create vor fi insotite de un retetar complet.
Clasificarea meniurilor dupa modul de servire:
- meniu a la carte;
- meniu grafic saptamanal, pentru cantine sau catering;
- meniu pentru masa de pranz (meniul zilei, meniu special);
- meniu pe categorii de preparate, pentru fast-food;
- meniu tematic sau personalizat, pentru evenimente;
- meniuri pentru eveniment de tip bufet (cocktail party, buffet suedez, fly buffet);
- meniu pentru eveniment din trei sau mai multe servicii (casatorie, nunta, botez, aniversare, etc.)...cititi articolul complet

3. Consultanta in Dotarea si Utilarea Bucatariei cu Echipamente Profesionale de Top
Este cea de-a doua parte importanta in amenajarea unui restaurant. Dotarea unei bucatarii cu utilaje si ustensile necesare se bazeaza in principal pe specificul culinar ales si in secundar pe modul de pregatire al preparatelor.
Am sa iau ca exemplu un preprat complex al bucatariei franceze: "soupe aux oignons", sau "supa de ceapa". Suna bine si pare simplu de pregatit, la prima vedere, dar lucrurile nu stau asa. Ca proprietar de restaurant imi este simplu sa dau dispozitie ca in alcatuirea meniului sa se regaseasca si aceasta supa. Pentru ca acest preparat sa se poata pregati corect, este necesar ca bucataria sa fie dotata cu "salamandra", utiaj de gratinare, oala sub presiune pentru realizarea comsomme-ului, ustensile pentru strecurat supa. Fara aceste ustensile/utilaje nu se poate realiza un preparat corect, perfect.
De aceea orice restaurant ar trebui sa apeleze la serviile unui specialist pentru a-si construi o bucatarie performanta, cu utilaje pe masura preparatelor din meniu si al modului de pregatire, utilaje care sa eficientizeze munca bucatarilor si sa-i ajute in performanta... cititi articolul complet

4. Consultanta in Organizarea Fluxului Tehnologic
Flux tehnologic in spatiile de productie este asigurat de felul in care este utilata bucataria, de locul de amplasament al echipamentelor, de alcatuirea de spatii anexe ale bucatariei principale, adica a magaziilor si spatiilor de depozitare si al spatiilor de prelucrare primara a materiei prime, a spatiilor pentru angajati, etc. Aceasta se executa dupa o schita/plan a bucatariei. 
Amplasarea utilajelor este esentiala pentru buna desfasurare a procesului de productie, dar in paralel, pentru a asigura acest flux tehnologic mai trebuie sa tinem cont si de alte aspecte, cum ar fi: 
- delimitarea spatiilor de productie (bucataria cald, bucatarie rece, laboraor cofetarie/patiserie, etc);
- a spatiilor pentru alimente;
- a spatiilor pentru receptie marfa;
- a depozitelor de alimente si alte materiale (magaziile si depozitele frigorifice - de refrigerare si de congelare, vase si ustensile necesare procesului de productie culinara si de cofetarie-patiserie, vesela, tacamuri, platouri, pahare, elemente de decor pentru bufete si pentru organizarea de evenimente in cadrul restaurantului); 
- prelucrarea primara a alimentelor (legume, carne, peste, oua)...cititi articolul complet

5. Consultanta in Recrutare si Selectie de Personal Calificat
Chef Dan Erbarescu vine in ajutorul dumneavoastra. cu un vast bagaj de cunostinte in tehnica culinara de ultima ora, menit a creste nivelul de pregatire profesionala a lucratorilor si implicit cresterea randamentului muncii si reducerea costurilor de productie. Totodata, sunt prezentate practic tehnici de decorare si ornare de ultima ora.
Dupa amenajarea bucatariei, delimitarea statiilor de gatit si a posturilor necesare, se vor demara procedurile de recrutare si selectie de personal.
Prma etapa in selectarea personalului se va face pe baza analizarii C.V.-urilor, iar in functie de aceasta candidatii vor fi chemati la un prim interviu. Intaietate au cei mai bine instruiti si cu experienta necesara postului dorit. Dupa ce candidatii vor fi intervievati se va face o a doua selectie, in urma careia vor ramane doar cei care prezinta cel mai mare interes, profesional, pentru firma dumneavoastra... cititi articolul complet

6. Consultanta in Instruirea si Pregatirea Echipei de Lucratori din Bucatarie si Salon

DIPLOME DE CALIFICARE FARA CURSURI!
Perioada de training cu lucratorii din bucatarie si salon, va incepe imediat dupa ce a fost stabilit meniul, s-au incheiat selectiile in recrutare si s-a stabilit care va fi echipa de lucratori. Tot personalul bucatariei va participa la training, dar in special bucatarul sef. Acesta isi va perfectiona metodele de coordonare si conducere, astfel incat pe viitor sa devina un bun manager al bucatariei. Bucatarul sef isi va imbogatii cunostintele in administrarea bucatariei, in tehnicile de prelucrare a alimentelor, normele de igiena si siguranta alimentara impuse, administrarea sectiilor si statiilor de gatit si a tehnologiilor culinare.
Perioada de training va dura de la 7 zile pana la 15 zile, in functie de necesitate si de capacitatea bucatarilor de a asimila cunostinte.
Chef Dan Erbarescu, vine cu vast bagaj de cunostinte si pune in practica noi tehnici de gatit, de pregatire si ornare-plating, a tuturor preparatelor ce alcatuiesc meniul.
Etapele ce se vor parcurge in perioada de training sunt urmatoarele:
a) Administrarea bucatariei si a spatiilor de depozitare. Aceasta parte include receptia marfurilor-alimentelor, depozitarea alimentelor, etichetarea produselor cu date de productie/congelare/refrigerare/garantie, respectarea normelor de igiena si intretinere permanenta a curateniei, verificarea permanenta a aparaturilor din dotare;... cititi articolul complet

7. Consultanta in Vederea Stabilirii Furnizorilor Potriviti din punct de vedere al calitatii produselor oferite, al pretului, etc.

8. Consultanta in Vederea Pregatirii si Organizarii de Evenimente, la cel mai inalt nivel professional, alcatuirea de meniuri personalizate la standarde europene de lux.

 

SOLICITATI CONSULTANTA

 

 

Marca Danyelle Cooking
RESTAURANT CONSULTANCY SERVICES

4194948                     HAWAII REGISTRATION


Date de contact:
DANYELLE COOKING CONS SRL
Fone: 0721.825.819
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.danyelle.ro
Bucuresti - Romania

Acest material apartine lui Danyelle Cooking & danyelle.ro si detine toate drepturile de autor!

Toate articolele publicate in acest site sunt proprietatea DANYELLE COOKING si nu pot fi copiate, utilizate, preluate sau citate fara acordul scris al DANYELLE COOKING. 
Orice incalcare a acestei prevederi intra sub incidenta legilor in vigoare.