Cheese Sommelier

Cheese Sommelier

, acum branza bio, din Alpi, incepe sa castige un teren urias.
Pe langa traditia, tehnologia de productie si gustul inedit, simplul fapt ca nu o poti savura oriunde, ci doar in unele regiuni din Alpi, o face sa devina un lux absolut.
"Daca ne gandim ca o astfel de branza nu este la dispozitia oricui, da, o putem considera un produs de lux. Sunt branzeturi locale, produse mici femieri, ca o sursa de mancare bio - un lux prin definitie", explica Josef Quehenberger, expert degustator de branzeturi si reprezentant al regiunii Abtenau din Austria.
"Chiar si in cadrul acestor branzeturi sunt unele aflate la un nivel mai inalt decat altele. Chiar si aici, in Abtenau, gasesti producatori de branza de inalta clasa. Branza alpina, spre exemplu, care este pastrata timp de cateva luni pana le poti savura la adevarata lor savoare"

DANYELLE COOKING CONS SRL
Bucuresti - Romania
Telefon: 0721.825.819
Email: danyelle@danyelle.ro
---------------------------

Preluarea si reproducerea informatiilor publicate pe site-ul www.danyelle.ro se poate face doar cu acordul scris si cu respectarea legislatiei in vigoare.

MARCA INREGISTRATA

4194948               HAWAII REGISTRATION